Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu BLUETOOTH USB DONGLE 1 Mbit/s

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BLUETOOTH USB DONGLE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26391-F2461-L100
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
Netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorFujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 15187
Deze statistiek is gebaseerd op de 90121 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 88061 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 04:49:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu BLUETOOTH USB DONGLE 1 Mbit/s :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu BLUETOOTH USB DONGLE 1 Mbit/s

BLUETOOTH USB DONGLE BLUETOOTH USB DONGLE
Meer>>>
Fujitsu BLUETOOTH USB DONGLE 1 Mbit/s:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu BLUETOOTH USB DONGLE 1 Mbit/s.

Sick of those troublesome cables? It has never been easier to be rid of them. Simply plug this small, clever and robust device into a USB port and connect Bluetooth capable mice, keyboards, printers, organizers, or even your mobile phone. As a global standard for wireless communication, Bluetooth guarantees the interoperability of devices sharing the same Bluetooth profile – regardless of the vendor or country of use.

Korte samenvatting Fujitsu BLUETOOTH USB DONGLE 1 Mbit/s:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu BLUETOOTH USB DONGLE 1 Mbit/s-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fujitsu BLUETOOTH USB DONGLE, Draadloos, USB, 1 Mbit/s

Lange samenvatting Fujitsu BLUETOOTH USB DONGLE 1 Mbit/s:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu BLUETOOTH USB DONGLE 1 Mbit/s, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fujitsu BLUETOOTH USB DONGLE. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Maximale overdrachtssnelheid van gegevens: 1 Mbit/s, Wifi-band: Single-band (2.4 GHz)

Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken: draadloos met draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
USB
Netwerk
Maximale overdrachtssnelheid van gegevens *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1 Mbit/s
Wifi-band
Single-band (2.4 GHz)
Frequentiebereik
2,402 - 2,48 GHz
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Bluetooth
Design
Aanbevolen gebruik *
Notebook
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
-5 - 30 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
16 x 36 x 8 mm
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x USB - 4 PIN USB Type A
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Eminent (BLUS01) Bluetooth USB Dongle 1 Mbit/s Eminent (BLUS01) Bluetooth USB Dongle 1 Mbit/s
(show image)
8073 (BLUS01) Bluetooth USB Dongle 0,00
(excl. VAT)
0,00 (incl. VAT)
Customer service details