Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu LCD TV - Myrica V30 30" Zilver LCD TV

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LCD TV - Myrica V30
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-K933-V170
Categorie
LCD is een beeldtechniek die uit de computerindustrie is over komen waaien. LCD-schermen zijn dun en hebben een hoge resolutie en worden daarom veel gebruikt als monitor voor computers, maar ook voor TV\'s zijn ze zeer geschikt.
LCD TV's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11702
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 28 nov 2017 01:34:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar de-koerier-haal-en-breng-garantie
Lange productnaam Fujitsu LCD TV - Myrica V30 30" Zilver LCD TV :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu LCD TV - Myrica V30 30" Zilver LCD TV

LCD TV - Myrica V30
Meer>>>

Fujitsu LCD TV - Myrica V30 30" Zilver LCD TV:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu LCD TV - Myrica V30 30" Zilver LCD TV.
Een juweel van een tv, een pracht van een monitor. Deze stijlvolle flatscreen lcd-tv is met zijn zeer hoge resolutie en rustige beeld ook uitermate geschikt als pc monitor en heeft vele aansluitingsmogelijkheden.
Korte samenvatting Fujitsu LCD TV - Myrica V30 30" Zilver LCD TV:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu LCD TV - Myrica V30 30" Zilver LCD TV-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu LCD TV - Myrica V30, 76,2 cm (30"), 1280 x 768 Pixels, 500 cd/m², 16,6 ms, Zilver
Lange samenvatting Fujitsu LCD TV - Myrica V30 30" Zilver LCD TV :

Fujitsu LCD TV - Myrica V30. Beeldschermdiagonaal: 76,2 cm (30"), Resolutie: 1280 x 768 Pixels, Helderheid: 500 cd/m², Responstijd: 16,6 ms. Kleur van het product: Zilver

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu LCD TV - Myrica V30 30" Zilver LCD TV, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
76,2 cm (30")
Helderheid *
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
500 cd/m²
Resolutie *
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 768 Pixels
Beeldverhouding *
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
4:3
Kijkhoek, verticaal *
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
170°
Kijkhoek, horizontaal *
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
170°
Responstijd *
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
16,6 ms
Typische contrastverhouding
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
500:1
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
31,50 - 60 kHz
Beeldscherm
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
50 - 75 Hz
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Prestatie
Teletekst
100 pagina's
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
595 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
198 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
740 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,5 kg
X