Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu Tape Kit LTO2HH Ultrium 200GB 24MB/s int Intern LTO 200GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tape Kit LTO2HH Ultrium 200GB 24MB/s int
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F3157-L3
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 23832
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:31:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu Tape Kit LTO2HH Ultrium 200GB 24MB/s int Intern LTO 200GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Tape Kit LTO2HH Ultrium 200GB 24MB/s int Intern LTO 200GB tape drive

Tape Kit LTO2HH Ultrium 200GB 24MB/s int
Meer>>>

Fujitsu Tape Kit LTO2HH Ultrium 200GB 24MB/s int Intern LTO 200GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Tape Kit LTO2HH Ultrium 200GB 24MB/s int Intern LTO 200GB tape drive.
The Ultrium format is the high-capacity, single-reel implementation of LTO Technology. It is ideally suited for backup, restore and archive applications and provides excellent performance and reliability in both stand-alone and automated environments.
Korte samenvatting Fujitsu Tape Kit LTO2HH Ultrium 200GB 24MB/s int Intern LTO 200GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Tape Kit LTO2HH Ultrium 200GB 24MB/s int Intern LTO 200GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Tape Kit LTO2HH Ultrium 200GB 24MB/s int, LTO, 2:1, Ultra160 SCSI, 200 GB, 400 GB, LTO Ultrium
Lange samenvatting Fujitsu Tape Kit LTO2HH Ultrium 200GB 24MB/s int Intern LTO 200GB tape drive :

Fujitsu Tape Kit LTO2HH Ultrium 200GB 24MB/s int. Soort: LTO, Compressieratio: 2:1, Interface: Ultra160 SCSI. Standaardcapaciteit: 200 GB, Capaciteit met compressie: 400 GB, Ondersteunde mediatypen: LTO Ultrium. Dataoverdrachtssnelheid (sustained met compressie): 48 MB/s, Sustained data transfer rate (native): 24 MB/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Tape Kit LTO2HH Ultrium 200GB 24MB/s int Intern LTO 200GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort *
Characteristics of the device.
LTO
Compressieratio *
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2:1
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Ultra160 SCSI
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
200 GB
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
400 GB
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
LTO Ultrium
Data-uitwisseling
Dataoverdrachtssnelheid (sustained met compressie)
48 MB/s
Sustained data transfer rate (native)
24 MB/s
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Overige specificaties
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x 68 pin HD D-Sub (HD-68)
Registratietechnologie
List of available recording technologies
Ultrium 2
X