This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu Xeon DP 3.6GHz 2MB 800MHz processor 0,8 GHz

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Xeon DP 3.6GHz 2MB 800MHz
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F3099-E360
Categorie
De processor is het onderdeel van uw computer dat het echte rekenwerk doet. De prestaties van uw computer zijn dan ook sterk afhankelijk van de snelheid van uw processor. De snelheid van processoren kunt u het beste vergelijken door zogenaamde 'benchmarks' (prestatietests) op internet op te zoeken en te vergelijken. Let u er bij het kopen van een processor op of deze wel geschikt is voor het moederbord van uw computer.
Processoren
Icecat Product ID :
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 6237
Deze statistiek is gebaseerd op de 97136 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 Oct 2020 09:42:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Fujitsu Xeon DP 3.6GHz 2MB 800MHz processor 0,8 GHz:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Xeon DP 3.6GHz 2MB 800MHz processor 0,8 GHz-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fujitsu Xeon DP 3.6GHz 2MB 800MHz, Server/werkplaats, 0,8 GHz

Lange samenvatting Fujitsu Xeon DP 3.6GHz 2MB 800MHz processor 0,8 GHz:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Xeon DP 3.6GHz 2MB 800MHz processor 0,8 GHz, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fujitsu Xeon DP 3.6GHz 2MB 800MHz. Component voor: Server/werkplaats, Basisfrequentie processor: 0,8 GHz

Processor
Basisfrequentie processor *
0,8 GHz
Processor
Component voor *
Server/werkplaats