Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu Gigabit Ethernet SysKonnect network adapter 1000 Mbit/s

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Gigabit Ethernet SysKonnect network adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F3067-L1
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
Netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorFujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 39789
Deze statistiek is gebaseerd op de 90387 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 88365 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 jan 2019 13:50:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu Gigabit Ethernet SysKonnect network adapter 1000 Mbit/s :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Gigabit Ethernet SysKonnect network adapter 1000 Mbit/s

Gigabit Ethernet SysKonnect network adapter
Meer>>>
Fujitsu Gigabit Ethernet SysKonnect network adapter 1000 Mbit/s:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Gigabit Ethernet SysKonnect network adapter 1000 Mbit/s.

The SysKonnect 10/100/1000Base-T Adapter is designed for desktops and servers and shows best performance in 64-bit PCI/PCI-X systems running on 66 MHz. The adapter is compatible to 33 MHz, it may be installed in a 32-bit PCI slot as well.

Korte samenvatting Fujitsu Gigabit Ethernet SysKonnect network adapter 1000 Mbit/s:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Gigabit Ethernet SysKonnect network adapter 1000 Mbit/s-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fujitsu Gigabit Ethernet SysKonnect network adapter, Bedraad, PCI, 1000 Mbit/s

Lange samenvatting Fujitsu Gigabit Ethernet SysKonnect network adapter 1000 Mbit/s:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Gigabit Ethernet SysKonnect network adapter 1000 Mbit/s, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fujitsu Gigabit Ethernet SysKonnect network adapter. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI. Maximale overdrachtssnelheid van gegevens: 1000 Mbit/s

Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken: draadloos met draad
Bedraad
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Netwerk
Maximale overdrachtssnelheid van gegevens *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1000 Mbit/s
Netwerk
Wake-on-LAN
Met deze functie kunt u de computer vanaf een afstand opstarten wanneer hij op uw LAN (Local Area Network) aangesloten is.
Yes
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
Overige specificaties
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Plug-in
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x RJ-45
Land Distributeur
United Kingdom 1 distributor(s)
Customer service details
X