Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu Itanium2 1.6GHz/9MB processor 1,6 GHz L3

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Processor Itanium2 1.6GHz/9MB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F3028-E169
Categorie
De processor is het onderdeel van uw computer dat het echte rekenwerk doet. De prestaties van uw computer zijn dan ook sterk afhankelijk van de snelheid van uw processor. De snelheid van processoren kunt u het beste vergelijken door zogenaamde 'benchmarks' (prestatietests) op internet op te zoeken en te vergelijken. Let u er bij het kopen van een processor op of deze wel geschikt is voor het moederbord van uw computer.
Processoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorFujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 6451
Deze statistiek is gebaseerd op de 95298 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 93093 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 Oct 2020 09:42:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu Itanium2 1.6GHz/9MB processor 1,6 GHz L3 :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Itanium2 1.6GHz/9MB processor 1,6 GHz L3

Processor Itanium2 1.6GHz/9MB
Meer>>>
Fujitsu Itanium2 1.6GHz/9MB processor 1,6 GHz L3:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Itanium2 1.6GHz/9MB processor 1,6 GHz L3.

The Intel® Itanium® 2 processor, Intel's highest-performing and most reliable server platform, moves you beyond proprietary RISC platforms to help you meet your business-critical computing needs with proven capability and mainframe-class reliability. Increase your productivity with ongoing platform innovation that is truly inspired, and access a world of optimized solutions for less cost than proprietary platforms make possible.

Korte samenvatting Fujitsu Itanium2 1.6GHz/9MB processor 1,6 GHz L3:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Itanium2 1.6GHz/9MB processor 1,6 GHz L3-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fujitsu Processor Itanium2 1.6GHz/9MB, Intel® Itanium®, Server/werkplaats, 1,6 GHz, 9 MB, L3, 400 MHz

Lange samenvatting Fujitsu Itanium2 1.6GHz/9MB processor 1,6 GHz L3:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Itanium2 1.6GHz/9MB processor 1,6 GHz L3, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fujitsu Processor Itanium2 1.6GHz/9MB. Processorfamilie: Intel® Itanium®, Component voor: Server/werkplaats, Basisfrequentie processor: 1,6 GHz. L1 cache: 0,032 MB

Processor
Basisfrequentie processor *
1,6 GHz
Processorfamilie *
Intel® Itanium®
Component voor *
Server/werkplaats
Processor cache
9 MB
Processor
Processor cache type
L3
Front-side bus processor
400 MHz
Compatibele chipsets
Intel® E8870
Overige specificaties
L1 cache
0,032 MB