Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu Tape Drive 80GB int SCSI VXA-2 6MB s Intern 80GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tape Drive 80GB int SCSI VXA-2 6MB s
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F2849-L3
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19950
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:15:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu Tape Drive 80GB int SCSI VXA-2 6MB s Intern 80GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Tape Drive 80GB int SCSI VXA-2 6MB s Intern 80GB tape drive

Tape Drive VXA-2 80 GB 6MB/s intern voor tower servers
Meer>>>

Fujitsu Tape Drive 80GB int SCSI VXA-2 6MB s Intern 80GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Tape Drive 80GB int SCSI VXA-2 6MB s Intern 80GB tape drive.
Tape drive met opslag tot 80 GB geschikt voor de PRIMERGY TX150 S3,
PRIMERGY TX200 S2, PRIMERGY TX300 S2, Econel50, Econel200 servers.
Korte samenvatting Fujitsu Tape Drive 80GB int SCSI VXA-2 6MB s Intern 80GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Tape Drive 80GB int SCSI VXA-2 6MB s Intern 80GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Tape Drive 80GB int SCSI VXA-2 6MB s, Ultra-Wide SCSI/LVD, 300,000 uur, 80 GB, 160 GB, 2 MB, VXA-2 Cartridge
Lange samenvatting Fujitsu Tape Drive 80GB int SCSI VXA-2 6MB s Intern 80GB tape drive :

Fujitsu Tape Drive 80GB int SCSI VXA-2 6MB s. Interface: Ultra-Wide SCSI/LVD, Mean time between failures (MTBF): 300,000 uur. Standaardcapaciteit: 80 GB, Capaciteit met compressie: 160 GB, Drive, omvang buffer: 2 MB. Overdrachtssnelheid (piek): 80 MB/s, Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 6 MB/s uncompressed; 12 MB/s compressed. Vormfactor: 5.25x1.6“ (half height). Gewicht: 1 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Tape Drive 80GB int SCSI VXA-2 6MB s Intern 80GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Ultra-Wide SCSI/LVD
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
300,000 uur
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
80 GB
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
160 GB
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
2 MB
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
VXA-2 Cartridge
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid (piek)
80 MB/s
Data-uitwisseling
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
6 MB/s uncompressed; 12 MB/s compressed
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
5.25x1.6“ (half height)
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 45 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
147 x 203 x 41,4 mm
X