Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu FS Processor Xeon MP 2.2GHz/2MB/400MHz 2.2GHz processor

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FS Processor Xeon MP 2.2GHz/2MB/400MHz
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F2549-L401
Categorie
De processor is het onderdeel van uw computer dat het echte rekenwerk doet. De prestaties van uw computer zijn dan ook sterk afhankelijk van de snelheid van uw processor. De snelheid van processoren kunt u het beste vergelijken door zogenaamde \'benchmarks\' (prestatietests) op internet op te zoeken en te vergelijken. Let u er bij het kopen van een processor op of deze wel geschikt is voor het moederbord van uw computer.
processoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7618
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:03:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu FS Processor Xeon MP 2.2GHz/2MB/400MHz 2.2GHz processor :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu FS Processor Xeon MP 2.2GHz/2MB/400MHz 2.2GHz processor

FS Processor Xeon MP 2.2GHz/2MB/400MHz
Meer>>>

Fujitsu FS Processor Xeon MP 2.2GHz/2MB/400MHz 2.2GHz processor:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu FS Processor Xeon MP 2.2GHz/2MB/400MHz 2.2GHz processor.
With its proven technology, Intel® Xeon™ processor-based servers provide you with the freedom to put more focus on your business. And Intel Xeon processor-based optimized solutions help achieve greater flexibility and lower costs while the processor's latest platform innovations help you accomplish more than ever before.
Korte samenvatting Fujitsu FS Processor Xeon MP 2.2GHz/2MB/400MHz 2.2GHz processor:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu FS Processor Xeon MP 2.2GHz/2MB/400MHz 2.2GHz processor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu FS Processor Xeon MP 2.2GHz/2MB/400MHz, Intel® Xeon®, 2,2 GHz, Server/werkplaats, 400 MHz
Lange samenvatting Fujitsu FS Processor Xeon MP 2.2GHz/2MB/400MHz 2.2GHz processor :

Fujitsu FS Processor Xeon MP 2.2GHz/2MB/400MHz. Processorfamilie: Intel® Xeon®, Frequentie van processor: 2,2 GHz, Component voor: Server/werkplaats

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu FS Processor Xeon MP 2.2GHz/2MB/400MHz 2.2GHz processor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Processorfamilie *
Intel® Xeon®
Frequentie van processor *
2,2 GHz
Processor
Component voor *
Server/werkplaats
Processormodel *
Ongespecificeerd
Front-side bus processor
400 MHz
X