Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu nVidia GM1000-16 AGP 16MB GDDR

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
nVidia GM1000-16 AGP 16MB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F2370-L316
Categorie
De videokaart of grafische kaart is het onderdeel van de computer dat het beeld berekent en waar de monitor op aangesloten wordt. Vooral voor mensen die moderne spellen willen spelen , films willen kijken of met andere multimediatoepassingen willen werken is het van belang een videokaart met een snelle grafische processor (GPU) en een groot videogeheugen te hebben.
videokaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7002
Deze statistiek is gebaseerd op de 74673 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72929 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 16:12:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu nVidia GM1000-16 AGP 16MB GDDR :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu nVidia GM1000-16 AGP 16MB GDDR

nVidia GM1000-16 AGP 16MB LP
Meer>>>

Fujitsu nVidia GM1000-16 AGP 16MB GDDR:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu nVidia GM1000-16 AGP 16MB GDDR.
The NVIDIA TNT2™ was the first chipset to offer a 32-bit frame buffer for better quality visuals at higher resolutions, 32-bit color for more realistic colors, and a 32-bit Z/stencil buffer for incredible 3D effects—blazing the trail for graphics processing units (GPUs) such as GeForce 256 and GeForce2 GTS.

The TNT2 family is the first product line to offer "top-to-bottom" chips to satisfy the needs of every computer and user in the spectrum from basic to high-performance desktop PC computing.
Korte samenvatting Fujitsu nVidia GM1000-16 AGP 16MB GDDR:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu nVidia GM1000-16 AGP 16MB GDDR-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu nVidia GM1000-16 AGP 16MB, GDDR, 32 Bit, 150 MHz, 1600 x 1200 Pixels, AGP 4x
Lange samenvatting Fujitsu nVidia GM1000-16 AGP 16MB GDDR :

Fujitsu nVidia GM1000-16 AGP 16MB. Frequentie van processor: 300 MHz. Grafische adapter, soort geheugen: GDDR, Geheugenbus: 32 Bit, Kloksnelheid geheugen: 150 MHz. Maximum resolutie: 1600 x 1200 Pixels. Soort aansluiting: AGP 4x

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu nVidia GM1000-16 AGP 16MB GDDR, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Processor
Maximum resolutie *
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
1600 x 1200 Pixels
Frequentie van processor *
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
300 MHz
Geheugen
Grafische adapter, soort geheugen *
Het soort geheugen dat de videokaart gebruikt. Het ene type geheugen is sneller dan het andere. Vaak is er een combinatie van vast videogeheugen (Video-RAM of VRAM), en dynamisch toegewezen algemeen systeemgeheugen (UMA). \n\nEnkele begrippen: RAM staat voor Random Access Memory, SDRAM = synchronous dynamic RAM, DDR = double-data-rate/dubbele datasnelheid.\n\nUMA staat voor Unified Memory Architecture, en is een computer memory architectuur die ervoor zorgt dat de graphische processor gebruik kan maken van het algemene systeemgeheugen.
GDDR
Geheugenbus *
32 Bit
Kloksnelheid geheugen
150 MHz
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1,2 Gbit/s
Poorten & interfaces
Soort aansluiting *
AGP 4x
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x 15-pin HD D-Sub (HD-15)
Prestatie
DirectX versie *
DirectX is a collection of APIs (application programming interfaces) for easily handling tasks related to game programming on the Microsoft Windows operating system.
No
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 3.x/95/98, MIcrosoft Windows 2000 / NT4.0, Microsoft Windows Millennium Edition
X