Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu Tape Drive 40GB int SCSI DLT8000 Intern DLT 40GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tape Drive 40GB int SCSI DLT8000
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
S26361-F2232-L3
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7348
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 04:07:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu Tape Drive 40GB int SCSI DLT8000 Intern DLT 40GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Tape Drive 40GB int SCSI DLT8000 Intern DLT 40GB tape drive

Tape Drive 40GB int SCSI DLT8000
Meer>>>

Fujitsu Tape Drive 40GB int SCSI DLT8000 Intern DLT 40GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Tape Drive 40GB int SCSI DLT8000 Intern DLT 40GB tape drive.
Tape drives from Fujitsu Siemens Computers for PRIMERGY systems are based on established technology that offers the best scalability at competitive prices.
Korte samenvatting Fujitsu Tape Drive 40GB int SCSI DLT8000 Intern DLT 40GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Tape Drive 40GB int SCSI DLT8000 Intern DLT 40GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Tape Drive 40GB int SCSI DLT8000, DLT, 2:1, 60 ms, SCSI (LVD/SE), 250000 uur, 40 GB
Lange samenvatting Fujitsu Tape Drive 40GB int SCSI DLT8000 Intern DLT 40GB tape drive :

Fujitsu Tape Drive 40GB int SCSI DLT8000. Soort: DLT, Compressieratio: 2:1, Toegangstijd: 60 ms. Standaardcapaciteit: 40 GB, Capaciteit met compressie: 80 GB, Drive, omvang buffer: 8 MB. Dataoverdrachtssnelheid (sustained met compressie): 12 MB/s, Sustained data transfer rate (native): 6 MB/s. Vormfactor: 5.25" x 1/2H

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Tape Drive 40GB int SCSI DLT8000 Intern DLT 40GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort *
DLT
Compressieratio *
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2:1
Toegangstijd
60 ms
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
SCSI (LVD/SE)
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
250000 uur
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
40 GB
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
80 GB
Drive, omvang buffer
8 MB
Ondersteunde mediatypen
DLT
Data-uitwisseling
Dataoverdrachtssnelheid (sustained met compressie)
12 MB/s
Sustained data transfer rate (native)
6 MB/s
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
5.25" x 1/2H
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
10 - 40 °C
Overige specificaties
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x Fast Wide SCSI - 68 pin HD D-Sub (HD-68)
X