Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu fi-5015C Flatbed & ADF scanner 600 x 600DPI Wit

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
fi-5015C
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA03209-B501
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4939761301551
Categorie
Met een scanner kunt u allerlei documenten, afbeeldingen en foto\'s digitaliseren.
scanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 53497
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 nov 2017 03:58:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
WorkGroup Service NL (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: 1 jaar
Lange productnaam Fujitsu fi-5015C Flatbed & ADF scanner 600 x 600DPI Wit :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu fi-5015C Flatbed & ADF scanner 600 x 600DPI Wit

fi-5015C - A4, CCD, 600 dpi, USB 2.0, 5500g
Meer>>>

Fujitsu fi-5015C Flatbed & ADF scanner 600 x 600DPI Wit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu fi-5015C Flatbed & ADF scanner 600 x 600DPI Wit.
De fi-5015C van Fujitsu vergemakkelijkt kantoorwerkzaamheden en maakt ze efficiënter. Met de ingebouwde ADF (automatische documentinvoer) kan de gebruiker continu tot 50 pagina’s per batch verwerken, in plaats van ze een voor een te scannen. Er kunnen tot 15 pagina’s per minuut worden gescand en indien kwetsbare of ingebonden documenten moeten worden gescand kan dit worden gedaan via de ingebouwde flatbed.

De fi-5015C is ontworpen voor beroepsmatige kantoorgebruikers en is geschikt voor gemakkelijk persoonlijk gebruik en voor eenvoudige integratie in oplossingen voor documentbeheer via de TWAIN en ISIS drivers. Typische taken in verband met documenten, zoals opslag, persoonlijke archivering en ondersteuning van de werkstroom, worden ingeschakeld en verbeterd door gebruik te maken van dit apparaat en de verdere inhoud van verpakking.

Deze scanoplossing bestaat uit de scanner, volledige versies van Adobe® Acrobat® 9.0 Standard en het tekstherkenningsprogramma ABBYY® FineReader 8.0 Professional, plus een gemakkelijk te gebruiken digitaliseringstoepassing – ScandAll PRO V2.

Dit fi-5015C pakket bevat alles wat nodig is voor scannen naar een bestand, verzenden van gescande kopieën naar een printer en het ophalen van informatie van documenten die zijn verwerkt met het ABBYY® OCR programma.
Korte samenvatting Fujitsu fi-5015C Flatbed & ADF scanner 600 x 600DPI Wit:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu fi-5015C Flatbed & ADF scanner 600 x 600DPI Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu fi-5015C, 216 x 356 mm, 600 x 600 DPI, 24 Bit, 15 ppm, 15 ppm, 5,3 ppm
Lange samenvatting Fujitsu fi-5015C Flatbed & ADF scanner 600 x 600DPI Wit :

Fujitsu fi-5015C. Maximum scanformaat: 216 x 356 mm, Optische scanresolutie: 600 x 600 DPI, Kleurdiepte uitvoer: 24 Bit. Soort scanner: Flatbed & ADF scanner, Kleur van het product: Wit. Type beeldsensor: CCD, Scanner-drivers: ISIS,TWAIN. Standaard invoercapaciteit: 50 vel. Mediagewicht, automatische doorvoer: 52 - 127 g/m²

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu fi-5015C Flatbed & ADF scanner 600 x 600DPI Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Scannen
Maximum scanformaat *
216 x 356 mm
Optische scanresolutie *
600 x 600 DPI
Kleurenscans *
Geeft aan of het product kleuren kan scannen.
Yes
Duplex scannen *
No
Film-scannen *
No
Kleurdiepte uitvoer
24 Bit
Grijsniveaus
1024
ADF scan snelheid (b/w, A4)
15 ppm
ADF scan snelheid (colour, A4)
15 ppm
ADF scan snelheid (colour, A3)
5,3 ppm
Flatbed scan snelheid (b/w, A4)
5,3 sec/pagina
Design
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed & ADF scanner
Kleur van het product *
Wit
Prestatie
Type beeldsensor *
CCD
Scanner-drivers
ISIS,TWAIN
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit
50 vel
Papier
Mediagewicht, automatische doorvoer
52 - 127 g/m²
Papier
Legaal
Yes
Poorten & interfaces
Standaard interfaces *
USB 2.0
Energie
Soort voeding *
De voeding voorziet uw computer van stroom. Deze kan intern of extern zijn. PFC = Power Factor Correctie. CE = CE merk compatibel. Wanneer er twee waarden (Watt) worden aangegeven, betreft het vaak low line versus high line-condities. Meerdere voedingen worden voor redundantie ingezet. Wanneer een extra voeding optioneel is wordt dat aangegeven door het maximum aantal te noemen. Voeding kunnen Hot Plug of niet-Hot Plug zijn.
AC
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
24 W
Stroomverbruik (PowerSave)
6 W
Frequentie
50/60
Ingangsspanning
100-240
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 85 procent
Certificaten
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Energy Star-certificaat
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,5 kg
Breedte
332 mm
Diepte
445 mm
Hoogte
Hoogte van het product
179 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
ScandAll PRO V2 Adobe Acrobat 9.0 Standard ABBYY Fine Reader Professional 8.0 Quick Scan Pro Demo (Trial) Soft IPC (Trial)
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X