Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu STYLISTIC ST5021 PM733-1.1G 80GB tablet

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
STYLISTIC
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
ST
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Stylistic ST5021 PM733-1.1G
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LKN:BNL-163200-004
Categorie
Een tablet PC is een draagbare computer met een touchscreen dat met een pen te bedienen is, het is dus eigenlijk het extra flexibele broertje van de notebook. Bent u veel onderweg en wilt u altijd en overal kunnen werken? Dan is de tablet PC de ideale oplossing voor u!
tablets
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10900
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:00:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu STYLISTIC ST5021 PM733-1.1G 80GB tablet :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu STYLISTIC ST5021 PM733-1.1G 80GB tablet

STYLISTIC 5021 PM733-1.1G 80GB 512MB WXP IN (PENT-M)
Meer>>>

Fujitsu STYLISTIC ST5021 PM733-1.1G 80GB tablet:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu STYLISTIC ST5021 PM733-1.1G 80GB tablet.
Combineer de eenvoud van pen en papier met de kracht en de prestaties van een notebook en u krijgt de Fujitsu Siemens Computers Tablet PC, de meest innoverende en veelzijdige PC tot nu toe. Als onbetwiste marktleider op het gebied van pen-computing heeft Fujitsu Siemens Computers een stevige reputatie opgebouwd wat kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid betreft. Met reeds 19 generaties pen-computers in het laatste decennium, heeft Fujitsu Siemens Computers de ontwikkeling van de pen-technologie verfijnd tot een kunstvorm. Dit unieke toestel zal de kracht van pen-computing nog verder uitbreiden door de meest geavanceerde processor-, accu-, en weergavetechnologie te combineren met de functionaliteit van het besturingssysteem Microsoft® Windows® XP Tablet PC Edition. Het resultaat is een krachtig bedrijfsinstrument dat ons een nieuwe kijk op computing zal geven. Gebruikers krijgen de mogelijkheid met één pennenstreek aantekeningen aan documenten toe te voegen met ‘digitale inkt’, handgeschreven notities te nemen, en draadloos informatie te delen.
Korte samenvatting Fujitsu STYLISTIC ST5021 PM733-1.1G 80GB tablet:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu STYLISTIC ST5021 PM733-1.1G 80GB tablet-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu STYLISTIC Stylistic ST5021 PM733-1.1G, 26,4 cm (10.4"), 1024 x 768 Pixels, 80 GB, 0,5 GB, 1,55 kg
Lange samenvatting Fujitsu STYLISTIC ST5021 PM733-1.1G 80GB tablet :

Fujitsu STYLISTIC Stylistic ST5021 PM733-1.1G. Beeldschermdiagonaal: 26,4 cm (10.4"), Resolutie: 1024 x 768 Pixels. Interne opslagcapaciteit: 80 GB. Intern geheugen: 0,5 GB. Gewicht: 1,55 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu STYLISTIC ST5021 PM733-1.1G 80GB tablet, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
26,4 cm (10.4")
Resolutie *
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1024 x 768 Pixels
Processor
Front-side bus processor
400 MHz
Geheugen
Intern geheugen *
0,5 GB
Opslagmedia
Interne opslagcapaciteit *
80 GB
Grafisch
Maximum geheugen grafische adapter
De hoeveelheid geheugen van de video-adapter/kaart bepaalt, samen met de snelheid van uw grafische chip (GPU), hoe goed de grafische prestaties van uw computer zijn. Bijna alle moderne videokaarten hebben voldoende geheugen voor het afspelen van films, maar voor het spelen van spellen is het echter wel belangrijk veel videogeheugen te hebben. Vaak wordt systeemgeheugen ook dynamisch toegewezen als videogeheugen. In dat geval kan het virtuele videogeheugen fors groter zijn dan het fysieke videogeheugen.
64 MB
Poorten & interfaces
Microfoon, line-in ingang *
Yes
Hoofdtelefoon uit *
Yes
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
2
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten
1
SmartCard-slot
Een smartcard kan diverse beveiligingsfuncties leveren.
Yes
Aansluiting voor netstroomadapter
Yes
Accu/Batterij
Levensduur accu/batterij *
Maximale gebruiksduur van een accu of batterij. Mobile Mark™ (2002) is de standard benchmark voor het meten van de gebruiksduur van een accu/batterij. In sommige gevallen kan de gebruiksduur worden verlengd door het toevoegen van extra batterijen/accus.
9 uur
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,55 kg
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Overige specificaties
Modemsnelheid
56 Kbit/s
Intern modem
Yes
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
220 x 324 x 25 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows XP Tablet PC Edition F
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet/Gigabit Ethernet/IEEE 802.11b/IEEE 802.11g
Infrarood datapoort
Met een infrarood datapoort is draadloze communicatie mogelijk tussen verschillende apparaten, bijvoorbeeld om uw telefoonboek bij te werken vanaf uw pc (alleen mogelijk als de pc ook over een infrarode datapoort beschikt).
Yes
Aantal IEEE 1394-/Firewire-poorten
FireWire poorten zijn zeer geschikt voor het aansluiten van randapparatuur die hoge bandbreedtes en/of veel stroom nodig heeft. Het is verkrijgbaar in de snelheden 400 en 800 Mbps.
1
Modem (RJ-11) poort
1
Type CardBus PCMCIA-slot
Type I is 3.3mm dik, Type II is 5.0mm dik en Type III is 10.5mm dik.
Type II
Aantal CardBus PCMCIA-sloten
In een dergelijk slot kunt u allerlei uitbreidingen voor uw laptop stoppen.
1
VGA (D-Sub)poort(en)
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14
0%
X