Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu Deskjet 6980 Kleur 4800 x 1200DPI A4 Wi-Fi inkjetprinter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Deskjet 6980
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HPT:C8969B-UUS
Categorie
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7908
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 09:56:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu Deskjet 6980 Kleur 4800 x 1200DPI A4 Wi-Fi inkjetprinter :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Deskjet 6980 Kleur 4800 x 1200DPI A4 Wi-Fi inkjetprinter

Deskjet 6980 - 9.6 ppm, 4800 x 1200
Meer>>>

Fujitsu Deskjet 6980 Kleur 4800 x 1200DPI A4 Wi-Fi inkjetprinter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Deskjet 6980 Kleur 4800 x 1200DPI A4 Wi-Fi inkjetprinter.
Overzicht
De HP Deskjet 6980 printerserie is ontworpen voor drukbezette gebruikers die werk mee naar huis nemen en via praktische draadloze netwerkmogelijkheden en baanbrekende snelheden hun tijd zo goed mogelijk willen benutten.

Kenmerken
- De printer is met verschillende pc's te delen in het netwerk via draadloze 802.11g/b- of vaste Ethernet-technologie. Met SecureEasySetup™ wordt een veilig draadloos netwerk geïnstalleerd om te printen vanuit cameratelefoons en pda's via een optionele draadloze Bluetooth®-adapter.
- Méér printen dankzij baanbrekende snelheden van 36 ppm in zwart en 27 ppm in kleur. De optionele automatische duplexmodule reduceert het papierverbruik. De optionele invoerlade voor 250 vel, slimme knoppen en gemakkelijke netwerkconfiguratie verhogen de efficiency.
- Zwarte lasertekst en lichtbestendige kleuren bij optioneel printen met zes inktkleuren. Foto's printen met of zonder witranden op alle formaten van 10 x 15 cm tot groot panorama (215 x 610 mm). Automatisch schitterende resultaten dankzij HP's ingebouwde papierherkenning.
Korte samenvatting Fujitsu Deskjet 6980 Kleur 4800 x 1200DPI A4 Wi-Fi inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Deskjet 6980 Kleur 4800 x 1200DPI A4 Wi-Fi inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Deskjet 6980, 5000 pagina's per maand, 4800 x 1200 DPI, 9,6 ppm, 27 ppm, 36 ppm, 5,8 ppm
Lange samenvatting Fujitsu Deskjet 6980 Kleur 4800 x 1200DPI A4 Wi-Fi inkjetprinter :

Fujitsu Deskjet 6980. Gebruiksindicatie (maximaal): 5000 pagina's per maand, Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 9,6 ppm, Printsnelheid (kleur, concept, A4/US Letter): 27 ppm, Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter): 36 ppm. Intern geheugen: 32 MB, Maximaal intern geheugen: 32 MB. Standaard invoercapaciteit: 150 vel, Maximum invoercapaciteit: 400 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 50 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Deskjet 6980 Kleur 4800 x 1200DPI A4 Wi-Fi inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
Yes
Gebruiksindicatie (maximaal) *
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
5000 pagina's per maand
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
4800 x 1200 DPI
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
9,6 ppm
Printsnelheid (kleur, concept, A4/US Letter)
27 ppm
Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter)
36 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
5,8 ppm
Printsnelheid (kleur, presentatie, A4)
2,1 ppm
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A4)
2 ppm
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
32 MB
Maximaal intern geheugen
The maximum amount of memory inside a product, usually measured in bytes e.g megabytes (MB) or gigabytes (GB).
32 MB
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
150 vel
Maximum invoercapaciteit
400 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
50 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Typen printmedia *
The types of media which are used in the printer/photocopier trays e.g. glossy paper, photo paper, envelopes.
Voorraad kaarten, Enveloppen, Iron-on Overzettingen, Labels, Transparanten
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4,A5,A6
Papier
ISO B-series afmetingen (B0...B9)
B5
ISO C-series sizes (C0...C9)
C6
Poorten & interfaces
Wi-Fi *
Popular technology that allows an electronic device to exchange data or connect to the internet wirelessly using radio waves.
Yes
PictBridge
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
Yes
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Geluidsproductie
Geluidsproductie (in werking)
53 dB
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
7,24 kg
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
50 W
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Certificaten
Energy Star-certificaat *
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Mediaformaten
Formaten afwijkende media
(77 x 127 mm) - (215 x 610 mm)
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000 Professional, XP Home, XP Professional, Vista Mac OS X v 10.2.3, 10.3, 10.4
Technische details
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0, Ethernet
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100 - 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 3 Hz)
Duplex printen
Geeft aan of automatisch tweezijdig printen mogelijk is.
Yes
X