Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu HDD 20 GB AT 2,5" ( MH 2.5" Ultra-ATA/100

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HDD 20 GB AT 2,5" (FUJITSU MH
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FUJ:MHT2020AT
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
Interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorFujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 10926
Deze statistiek is gebaseerd op de 90193 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 88132 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 04:49:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu HDD 20 GB AT 2,5" ( MH 2.5" Ultra-ATA/100 :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu HDD 20 GB AT 2,5" ( MH 2.5" Ultra-ATA/100

HDD 20 GB AT 2,5" (FUJITSU MH
Meer>>>
Fujitsu HDD 20 GB AT 2,5" ( MH 2.5" Ultra-ATA/100:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu HDD 20 GB AT 2,5" ( MH 2.5" Ultra-ATA/100.

Building on Fujitsu’s Mobile HDD technology leadership, the MHT series utilises Fujitsu’s fourth generation of FDB (Fluid Dynamic Bearing) motor and Head Load / Unload mechanism with Inertia Latch technology.

As a result of Fujitsu’s technological leadership and innovation the MHT series provides unparalleled industry-leading specifications that are critical for today’s mobile computing applications:
-Operating Power Consumption as low as 2.1W
-Idle Acoustic Noise of 2.3Bels
-Non-Operating Shock of 900G (1ms)
-Operating Shock of 225G (2ms)
-Track to Track Seek Times of 1.5ms

Korte samenvatting Fujitsu HDD 20 GB AT 2,5" ( MH 2.5" Ultra-ATA/100:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu HDD 20 GB AT 2,5" ( MH 2.5" Ultra-ATA/100-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fujitsu HDD 20 GB AT 2,5" ( MH, 2.5", 20 GB, 4200 RPM

Lange samenvatting Fujitsu HDD 20 GB AT 2,5" ( MH 2.5" Ultra-ATA/100:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu HDD 20 GB AT 2,5" ( MH 2.5" Ultra-ATA/100, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fujitsu HDD 20 GB AT 2,5" ( MH. HDD omvang: 2.5", HDD capaciteit: 20 GB, HDD rotatiesnelheid: 4200 RPM

Kenmerken
HDD omvang *
2.5"
HDD capaciteit *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
20 GB
HDD rotatiesnelheid *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
4200 RPM
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Ultra-ATA/100
Buffergrootte opslagstation
2 MB
Track to track zoektijd
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
1,5 ms
Gemiddelde zoektijd
12 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
7,14 ms
Energie
Operating voltage
Defines the range of operating voltages available
5 V
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 55 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
99 g
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
5V ± 0.5%
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
70 x 100 x 9,5 mm
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
24 dB
Customer service details
X