This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu TopUp - LIFEBOOK E S - 4 yrs OS. 8 hrs repair time

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TopUp - LIFEBOOK E S - 4 yrs OS. 8 hrs repair time
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FSP:GP4SG0000NLNBS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 4923
Deze statistiek is gebaseerd op de 96947 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:46:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu TopUp - LIFEBOOK E S - 4 yrs OS. 8 hrs repair time :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu TopUp - LIFEBOOK E S - 4 yrs OS. 8 hrs repair time

TopUp - LIFEBOOK E S - 4 yrs OS. 8 hrs repair time
Meer>>>
Fujitsu TopUp - LIFEBOOK E S - 4 yrs OS. 8 hrs repair time:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu TopUp - LIFEBOOK E S - 4 yrs OS. 8 hrs repair time.

Service aanbiedingen voor het uitbreiden van de standaard garantie en het verhogen van het service level. Het servicelevel kan worden verhoogd naar Collect & Return service; vooraf vastgestelde response- en hersteltijden en/of 7 x 24 services. Met de TopUp Services van Fujitsu Siemens Computers voor de desktop PC's, notebooks, workstations en de server- en storage systemen worden hardwarestoringen hersteld door reparatie of vervanging van hardware componenten. De TopUp Services verhogen het niveau van de dienstverlening gedurende de standaard garantieperiode en verlengen de garantieperiode naar maximaal 5 jaar.

Korte samenvatting Fujitsu TopUp - LIFEBOOK E S - 4 yrs OS. 8 hrs repair time:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu TopUp - LIFEBOOK E S - 4 yrs OS. 8 hrs repair time-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fujitsu TopUp - LIFEBOOK E S - 4 yrs OS. 8 hrs repair time, 4 jaar

Lange samenvatting Fujitsu TopUp - LIFEBOOK E S - 4 yrs OS. 8 hrs repair time:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu TopUp - LIFEBOOK E S - 4 yrs OS. 8 hrs repair time, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fujitsu TopUp - LIFEBOOK E S - 4 yrs OS. 8 hrs repair time. Aantal jaar: 4 jaar

Kenmerken
Aantal jaar
4 jaar
Geografische dekking
Netherlands
Kenmerken
Serviceklassen
Warranty upgrade
Contractvoorwaarden
OS., 8 hrs repair time