Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu TopUp - FibreCAT S80 Expension-Unit - 3yrs onsite 4 hrs response

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TopUp - FibreCAT S80 Expension-Unit - 3yrs onsite 4 hrs response
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FSP:GP3S60000NLFC6
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 feb 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6992
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-02-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 18:25:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu TopUp - FibreCAT S80 Expension-Unit - 3yrs onsite 4 hrs response :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu TopUp - FibreCAT S80 Expension-Unit - 3yrs onsite 4 hrs response

TopUp - FibreCAT S80 Expension-Unit - 3yrs onsite 4 hrs response
Meer>>>

Fujitsu TopUp - FibreCAT S80 Expension-Unit - 3yrs onsite 4 hrs response:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu TopUp - FibreCAT S80 Expension-Unit - 3yrs onsite 4 hrs response.
Service aanbiedingen voor het uitbreiden van de standaard garantie en het verhogen van het service level. Het servicelevel op onze producten kan worden verhoogd naar Collect & Return service; vooraf vastgestelde response- en hersteltijden en/of 7 x 24 services. Met de TopUp Services van Fujitsu Siemens Computers voor de desktop PC's, notebooks, workstations, Intel Serversystemen en Storage-oplossingen worden hardwarestoringen hersteld door reparatie of vervanging van hardware componenten. De TopUp Services van Fujitsu Siemens Computers Service Packs verhogen het niveau van de dienstverlening gedurende de standaard garantieperiode en verlengen de garantieperiode naar maximaal 5 jaar.
Korte samenvatting Fujitsu TopUp - FibreCAT S80 Expension-Unit - 3yrs onsite 4 hrs response:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu TopUp - FibreCAT S80 Expension-Unit - 3yrs onsite 4 hrs response-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu TopUp - FibreCAT S80 Expension-Unit - 3yrs onsite 4 hrs response, 3 jaar
Lange samenvatting Fujitsu TopUp - FibreCAT S80 Expension-Unit - 3yrs onsite 4 hrs response :

Fujitsu TopUp - FibreCAT S80 Expension-Unit - 3yrs onsite 4 hrs response. Aantal jaar: 3 jaar

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu TopUp - FibreCAT S80 Expension-Unit - 3yrs onsite 4 hrs response, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar
Geografische dekking
De gebieden waarvan kaarten worden meegeleverd. Benelux staat voor Belgie, Nederland en Luxemburg, EMEA staat voor Europa, Midden Oosten en Afrika en UK voor het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord Ierland).
Netherlands
Serviceklassen
Warranty extension
Kenmerken
Contractvoorwaarden
Onsite service, 4 hours response
Garantietoelichting
2 year next businessday onsite response
Inclusief
Hardware
X