Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu TopUp - CELSIUS K330 - 4 yrs onsite

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TopUp - CELSIUS K330 - 4 yrs onsite
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FSP:GM4S00000NLWSB
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
Garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorFujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 5286
Deze statistiek is gebaseerd op de 95298 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 93093 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:47:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu TopUp - CELSIUS K330 - 4 yrs onsite :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu TopUp - CELSIUS K330 - 4 yrs onsite

TopUp - CELSIUS K330 - 4 yrs onsite
Meer>>>
Fujitsu TopUp - CELSIUS K330 - 4 yrs onsite:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu TopUp - CELSIUS K330 - 4 yrs onsite.

Service aanbiedingen voor het uitbreiden van de standaard garantie en het verhogen van het service level. Het servicelevel kan worden verhoogd naar Collect & Return service; vooraf vastgestelde response- en hersteltijden en/of 7 x 24 services. Met de TopUp Services van Fujitsu Siemens Computers voor de desktop PC's, notebooks, workstations en de server- en storage systemen worden hardwarestoringen hersteld door reparatie of vervanging van hardware componenten. De TopUp Services verhogen het niveau van de dienstverlening gedurende de standaard garantieperiode en verlengen de garantieperiode naar maximaal 5 jaar.

Korte samenvatting Fujitsu TopUp - CELSIUS K330 - 4 yrs onsite:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu TopUp - CELSIUS K330 - 4 yrs onsite-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fujitsu TopUp - CELSIUS K330 - 4 yrs onsite, 4 jaar

Lange samenvatting Fujitsu TopUp - CELSIUS K330 - 4 yrs onsite:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu TopUp - CELSIUS K330 - 4 yrs onsite, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fujitsu TopUp - CELSIUS K330 - 4 yrs onsite. Aantal jaar: 4 jaar

Kenmerken
Aantal jaar
4 jaar
Geografische dekking
Netherlands
Kenmerken
Serviceklassen
Warranty upgrade
Contractvoorwaarden
Onsite Service