Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu Service Pack - PRIMERGY TX150 - 3 yrs On-Site, 4 hrs response

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Service Pack - PRIMERGY TX150 - 3 yrs On-Site, 4 hrs response
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FSP:GD3S6000UBEPA1
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7979
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 18:24:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu Service Pack - PRIMERGY TX150 - 3 yrs On-Site, 4 hrs response :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Service Pack - PRIMERGY TX150 - 3 yrs On-Site, 4 hrs response

Service Pack - PRIMERGY TX150 - 3 yrs On-Site, 4 hrs response
Meer>>>

Fujitsu Service Pack - PRIMERGY TX150 - 3 yrs On-Site, 4 hrs response:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Service Pack - PRIMERGY TX150 - 3 yrs On-Site, 4 hrs response.
Onze producten werden ontwikkeld om aan de technische vereisten en de strengste kwaliteitsnormen te voldoen. Om een duurzame kwaliteit te kunnen verzekeren, verlenen we een internationale beperkte garantie op onze producten.
De mogelijkheid wordt echter geboden diensten aan te schaffen om de dekking uit te breiden en de duur van de garantietermijn te verlengen.

Fujitsu Siemens Computers heeft de oplossing ‘ ServicePack’ uitgewerkt. Hierin worden uitgebreide dekkingen met vastgelegde interventie- en herstellingstijden omschreven evenals een uurbereik buiten de openingsuren en de werkdagen.

Deze 'ServicePack' werden speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de wensen van onze veeleisende klanten die behoefte hebben aan een 100% beschikbare IT-strategie.
Korte samenvatting Fujitsu Service Pack - PRIMERGY TX150 - 3 yrs On-Site, 4 hrs response:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Service Pack - PRIMERGY TX150 - 3 yrs On-Site, 4 hrs response-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Service Pack - PRIMERGY TX150 - 3 yrs On-Site, 4 hrs response, 3 jaar, 5x9
Lange samenvatting Fujitsu Service Pack - PRIMERGY TX150 - 3 yrs On-Site, 4 hrs response :

Fujitsu Service Pack - PRIMERGY TX150 - 3 yrs On-Site, 4 hrs response. Aantal jaar: 3 jaar, Service-uren (days x hours): 5x9

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Service Pack - PRIMERGY TX150 - 3 yrs On-Site, 4 hrs response, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal jaar
3 jaar
Service-uren (days x hours)
5x9
Geografische dekking
De gebieden waarvan kaarten worden meegeleverd. Benelux staat voor Belgie, Nederland en Luxemburg, EMEA staat voor Europa, Midden Oosten en Afrika en UK voor het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord Ierland).
Belgium
Kenmerken
Serviceklassen
Warranty extension
Contractvoorwaarden
Onsite 4 hour response
Inclusief
Hardware
X