Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu Warranty Ext 3Yr Onsite f Scenic Esprimo

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Warranty Ext 3Yr Onsite f Scenic Esprimo
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FSP:GD3S20000LUBD1
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7165
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 18:24:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu Warranty Ext 3Yr Onsite f Scenic Esprimo :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Warranty Ext 3Yr Onsite f Scenic Esprimo

Warranty Ext 3Yr Onsite f Scenic Esprimo
Meer>>>

Fujitsu Warranty Ext 3Yr Onsite f Scenic Esprimo:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Warranty Ext 3Yr Onsite f Scenic Esprimo.
Fujitsu Siemens Computers heeft de oplossing ' ServicePack' uitgewerkt. Hierin worden uitgebreide dekkingen met vastgelegde interventie- en herstellingstijden omschreven evenals een uurbereik buiten de openingsuren en de werkdagen.

Deze 'ServicePack' werden speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de wensen van onze veeleisende klanten die behoefte hebben aan een 100% beschikbare IT-strategie.
Korte samenvatting Fujitsu Warranty Ext 3Yr Onsite f Scenic Esprimo:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Warranty Ext 3Yr Onsite f Scenic Esprimo-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Warranty Ext 3Yr Onsite f Scenic Esprimo, 3 jaar, 5x9
Lange samenvatting Fujitsu Warranty Ext 3Yr Onsite f Scenic Esprimo :

Fujitsu Warranty Ext 3Yr Onsite f Scenic Esprimo. Aantal jaar: 3 jaar, Service-uren (days x hours): 5x9

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Warranty Ext 3Yr Onsite f Scenic Esprimo, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar
Service-uren (days x hours)
5x9
Geografische dekking
De gebieden waarvan kaarten worden meegeleverd. Benelux staat voor Belgie, Nederland en Luxemburg, EMEA staat voor Europa, Midden Oosten en Afrika en UK voor het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord Ierland).
Luxembourg
Kenmerken
Serviceklassen
CLASSIC
Contractvoorwaarden
24h Reaction Time
Activering
On-site
Inclusief
Hardware
X