Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu SP 3Y OS SVC,2BD RT,9X5

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SP 3Y OS SVC,2BD RT,9X5
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FSP:GB3S10Z00NLNB6
Categorie
Does not fit in any category
niet gecategoriseerd
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 mrt 2013
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 146
Deze statistiek is gebaseerd op de 76011 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-03-13 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 74259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2013
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu SP 3Y OS SVC,2BD RT,9X5 :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu SP 3Y OS SVC,2BD RT,9X5

FUJITSU SP 3Y OS SVC,2BD RT,9X5
Meer>>>
Korte samenvatting Fujitsu SP 3Y OS SVC,2BD RT,9X5:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu SP 3Y OS SVC,2BD RT,9X5-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fujitsu SP 3Y OS SVC,2BD RT,9X5

Lange samenvatting Fujitsu SP 3Y OS SVC,2BD RT,9X5:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu SP 3Y OS SVC,2BD RT,9X5, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fujitsu SP 3Y OS SVC,2BD RT,9X5

X