Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu Servicepack SECUREPACK Standard-PRIMERGY RX200-3yrsonsite

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Servicepack SECUREPACK Standard-PRIMERGY RX200-3yrsonsite
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FSP:G3S2400PR2
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7135
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 18:26:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu Servicepack SECUREPACK Standard-PRIMERGY RX200-3yrsonsite :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu Servicepack SECUREPACK Standard-PRIMERGY RX200-3yrsonsite

Servicepack SECUREPACK Standard-PRIMERGY RX200-3yrsonsite
Meer>>>

Fujitsu Servicepack SECUREPACK Standard-PRIMERGY RX200-3yrsonsite:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu Servicepack SECUREPACK Standard-PRIMERGY RX200-3yrsonsite.
De serviceorganisatie van Fujitsu Siemens Computers biedt alle support om te garanderen dat u optimaal profiteert van de informatietechnologie. Deze support omvat een uitgebreid assortiment diensten ter ondersteuning van klanten in elke fase van de implementatie. Hierbij worden geen verantwoordelijkheden uit de weg gegaan, of het nu gaat om een éénmalig project of een langdurig samenwerkingsverband.
Korte samenvatting Fujitsu Servicepack SECUREPACK Standard-PRIMERGY RX200-3yrsonsite:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu Servicepack SECUREPACK Standard-PRIMERGY RX200-3yrsonsite-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu Servicepack SECUREPACK Standard-PRIMERGY RX200-3yrsonsite, 3 jaar
Lange samenvatting Fujitsu Servicepack SECUREPACK Standard-PRIMERGY RX200-3yrsonsite :

Fujitsu Servicepack SECUREPACK Standard-PRIMERGY RX200-3yrsonsite. Aantal jaar: 3 jaar

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu Servicepack SECUREPACK Standard-PRIMERGY RX200-3yrsonsite, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X