Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu SCALEO 600 P4-2.4G ATHOME 2.4GHz PC

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SCALEO 600 P4-2.4G ATHOME
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FSP:830020211
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6417
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 27 jun 2005
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 24 maanden bring-in service

24 maanden telefonische helpdesk (€ 0,10cpm)
Lange productnaam Fujitsu SCALEO 600 P4-2.4G ATHOME 2.4GHz PC :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu SCALEO 600 P4-2.4G ATHOME 2.4GHz PC

SCALEO 600 P4-2.4G ATHOME 80GB 512MB DVD CDRW WXPH NL (P4)
Meer>>>

Fujitsu SCALEO 600 P4-2.4G ATHOME 2.4GHz PC:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu SCALEO 600 P4-2.4G ATHOME 2.4GHz PC.
De BASIC PC is gezien zijn uitgebreide specificaties nauwelijks een basis PC te noemen. De BASIC PC is standaard al voorzien van genoeg snufjes om met plezier te werken en te spelen. CD's branden, DVD films bekijken, muziek beluisteren en een route plannen... Het kan allemaal.

Ook kunt u gemakkelijk geheugenkaartjes (zoals Compact Flash) van bijvoorbeeld uw digitale fotocamera of PDA inlezen op de PC door middel van de ingebouwde mediabay. Het is allemaal een fluitje van een cent met deze krachtige PC.

Korte samenvatting Fujitsu SCALEO 600 P4-2.4G ATHOME 2.4GHz PC:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu SCALEO 600 P4-2.4G ATHOME 2.4GHz PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu SCALEO 600 P4-2.4G ATHOME, 2,4 GHz, Intel Pentium 4, 0,5 GB, 80 GB
Lange samenvatting Fujitsu SCALEO 600 P4-2.4G ATHOME 2.4GHz PC :

Fujitsu SCALEO 600 P4-2.4G ATHOME. Frequentie van processor: 2,4 GHz, Processorfamilie: Intel Pentium 4. Intern geheugen: 0,5 GB. Totale opslagcapaciteit: 80 GB. Producttype: PC

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu SCALEO 600 P4-2.4G ATHOME 2.4GHz PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X