Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu FibreCAT FS FC-S80 BASE UNIT Rack (2U)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
S80
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FS FC-S80 BASE UNIT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
D:S80-BASE
Categorie
Op een data-opslag-server kunt u grote hoeveelheden data opslaan. Sluit hem direct aan op uw computer als u hem alleen vanaf uw eigen computer wilt gebruiken, of sluit hem aan op uw lokale netwerk zodat iederen in uw huis/kantoor er gebruik van kan maken. Maak hem eventueel via internet beschikbaar, bijvoorbeeld beveiligd via VPN (als uw netwerk dit ondersteunt) of direct door de juiste NAT instelling in uw router te doen en uw server bijvoorbeeld van een ftp-server voorzien is, als u uw gegevens met de wereld wilt delen.
data-opslag-servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8966
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:55:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu FibreCAT FS FC-S80 BASE UNIT Rack (2U) :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu FibreCAT FS FC-S80 BASE UNIT Rack (2U)

FS FC-S80 BASE UNIT
Meer>>>

Fujitsu FibreCAT FS FC-S80 BASE UNIT Rack (2U):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu FibreCAT FS FC-S80 BASE UNIT Rack (2U).
De FibreCAT S80 is een nieuw product in de productreeks FibreCAT Online Storage van Fujitsu Siemens Computers om de oplossingen op instapniveau verder uit te breiden. Het is het 2 Gbit/s Fibre Channel-opslagsysteem van de eerste generatie ontworpen om de complexiteit te verminderen, de opslaguitgaven te beperken en aan de hoogste vereisten op het gebied van faalveiligheid te voldoen.
De schaalbaarheid tot 8,1 TByte biedt reeds indrukwekkende groeiopties in het instapsegment van RAID-subsystemen. De superieure snelheden voor gegevensoverdracht zorgen voor uiterst snelle toegang tot de opgeslagen informatie.
Het opslagsysteem kan bogen op een brede waaier van mogelijke toepassingen voor alle sectoren: van kleinere of gedistribueerde systeemomgevingen tot en met datacenters. Als autonome systemen of in clusteroplossingen, als rechtstreeks verbonden opslag- of SAN-oplossingen. Hetzij afzonderlijke ontworpen, hetzij in een pakketoplossing zoals easySAN. Deze oplossing in het bijzonder bespaart heel wat tijd bij de configuratie en vermindert de complexiteit van SAN-installaties in homogene PRIMERGY- of PRIMEPOWER-serveromgevingen.
Korte samenvatting Fujitsu FibreCAT FS FC-S80 BASE UNIT Rack (2U):
Deze korte samenvatting van de Fujitsu FibreCAT FS FC-S80 BASE UNIT Rack (2U)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu FibreCAT FS FC-S80 BASE UNIT, 8,1 TB, 0, 1, 3, 5, Rack (2U), 118 kg, Microsoft Windows 2000/2003, Windows NT, Linux, SOLARIS 8 and 9
Lange samenvatting Fujitsu FibreCAT FS FC-S80 BASE UNIT Rack (2U) :

Fujitsu FS FC-S80 BASE UNIT, FibreCAT. Maximaal ondersteunde opslagcapaciteit: 8,1 TB, Soorten RAID: 0, 1, 3, 5. Type behuizing: Rack (2U). Gewicht: 118 kg. Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows 2000/2003, Windows NT, Linux, SOLARIS 8 and 9

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu FibreCAT FS FC-S80 BASE UNIT Rack (2U), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Opslagmedia
Maximaal ondersteunde opslagcapaciteit
8,1 TB
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 1, 3, 5
Design
Type behuizing *
De type(n) chasis. 1 unit (1U) is 1.75 inch of 4,45 cm).
Rack (2U)
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
118 kg
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000/2003, Windows NT, Linux, SOLARIS 8 and 9
Technische details
2x redundant Power Supplies with 2.5m power cords, 2x redundant Fans, 2x redundant LS Module, 14 HDD bays, 2 bays for RAID Contoller or I/O Module
Harde schijf-type
73 GB, 146 GB: 10,000 rpm; 36 GB,73 GB: 15,000 rpm
X