Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu PRIMEPOWER FS PW450C.S9.1X 1.32GHZ NO MEM.NO DISK 1.32GHz 1280W Rack (7U) server

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PRIMEPOWER
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
450
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FS PW450C.S9.1X 1.32GHZ NO MEM.NO DISK
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
D:GP450-GR51C9
Categorie
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een "rack" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7907
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:56:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu PRIMEPOWER FS PW450C.S9.1X 1.32GHZ NO MEM.NO DISK 1.32GHz 1280W Rack (7U) server :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu PRIMEPOWER FS PW450C.S9.1X 1.32GHZ NO MEM.NO DISK 1.32GHz 1280W Rack (7U) server

FS PW450C.S9.1X 1.32GHZ NO MEM.NO DISK
Meer>>>

Fujitsu PRIMEPOWER FS PW450C.S9.1X 1.32GHZ NO MEM.NO DISK 1.32GHz 1280W Rack (7U) server:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu PRIMEPOWER FS PW450C.S9.1X 1.32GHZ NO MEM.NO DISK 1.32GHz 1280W Rack (7U) server.
Naarmate uw klanten hogere eisen stellen aan uw bedrijfs- en verwerkingshulpbronnen, kunt u het best de groeicapaciteit in de strategische criteria opnemen om het geschikte, betrouwbare serverplatform te selecteren. De PRIMEPOWER 450 7U biedt u de uitgelezen kans voor mid-tier toepassingen in het datacenter, die nood hebben aan verhoogde prestaties en uitbreidingsopties in combinatie met de enorme kracht om de algemene kwaliteit van de IT-activiteiten te verzekeren. Uitgerust met tot vier SPARC64™ V-processors en een innoverende crossbar, samen met 32 GB beschikbaar geheugen heeft de server slechts zeven hoogte-eenheden nodig om een krachtige en uitgebreide groeicapaciteit op het gebied van communicatie, connectiviteit en opslag te bieden. De PRIMEPOWER 450 7U verlegt de lat voor de ononderbroken systeemwerking dankzij zijn faalveilige systeemontwerp, unieke kenmerken voor foutencontrole en –correctie (ECC)voor de processor, het cachegeheugen en het geheugen, redundante en gebruiksvriendelijke, direct vervangbare onderdelen die allemaal samenwerken om de gevoeligheid van uw kritieke bedrijfstoepassingen drastisch te verminderen. Deze combinatie van prestaties, groeicapaciteit en een zelfcorrigerende systeemarchitectuur maakt dat een reeds uiterst schaalbare server nog flexibeler wordt en naarmate uw bedrijf verder groeit klaar is om aan nieuwe behoeften te voldoen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Korte samenvatting Fujitsu PRIMEPOWER FS PW450C.S9.1X 1.32GHZ NO MEM.NO DISK 1.32GHz 1280W Rack (7U) server:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu PRIMEPOWER FS PW450C.S9.1X 1.32GHZ NO MEM.NO DISK 1.32GHz 1280W Rack (7U) server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu PRIMEPOWER FS PW450C.S9.1X 1.32GHZ NO MEM.NO DISK, 1,32 GHz, DDR-SDRAM, DVD-ROM, 1280 W, Rack (7U)
Lange samenvatting Fujitsu PRIMEPOWER FS PW450C.S9.1X 1.32GHZ NO MEM.NO DISK 1.32GHz 1280W Rack (7U) server :

Fujitsu PRIMEPOWER FS PW450C.S9.1X 1.32GHZ NO MEM.NO DISK. Frequentie van processor: 1,32 GHz. Intern geheugentype: DDR-SDRAM. Soort optische drive: DVD-ROM. Netvoeding: 1280 W. Type behuizing: Rack (7U)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu PRIMEPOWER FS PW450C.S9.1X 1.32GHZ NO MEM.NO DISK 1.32GHz 1280W Rack (7U) server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Frequentie van processor *
The speed that the microprocessor executes each instruction or each vibration of the clock. The CPU requires a fixed number of clock ticks, or cycles, to execute each instruction. The faster the clocks rate, the faster the CPU, or the faster it can execute instructions. Clock Speeds are usually determined in MHz, 1 MHz representing 1 million cycles per second, or in GHz, 1 GHz representing 1 thousand million cycles per second. The higher the CPU speed, the better a computer will perform.
1,32 GHz
Processor cache type
L2
Processor cache
2 MB
Max. aantal SMP-processoren
4
Geheugen
Intern geheugentype *
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR-SDRAM
Maximum intern geheugen *
The maximum internal memory which is available in the product.
32 GB
Netwerk
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet/Gigabit Ethernet
Poorten & interfaces
Uitbreidingsslots
Lijst van de I/O uitbreidingsslots; inclusief het aantal van ieder slot.
9 PCI (7x33 MHz, 2x33/66 MHz)
Design
Type behuizing *
De type(n) chasis. 1 unit (1U) is 1.75 inch of 4,45 cm).
Rack (7U)
Soort optische drive *
An optical drive uses laser to read optical discs such as CDs, DVDs and Blu-Ray. Some types of optical drive are: CD ROM drive, CR-RW (CD writer) drive, DVD-ROM.
DVD-ROM
Prestatie
Compatibele besturingssystemen *
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Solaris 9
Energie
Netvoeding *
The way in which the product is powered e.g. rechargeable battery, mains electricity connected via a plug and cable.
1280 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
60 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
445 x 690 x 307 mm
Leessnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
10x
X