Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
FibreCAT
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FibreCAT SX80
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
D:FCSX80P3-73-5
Categorie
Op een data-opslag-server kunt u grote hoeveelheden data opslaan. Sluit hem direct aan op uw computer als u hem alleen vanaf uw eigen computer wilt gebruiken, of sluit hem aan op uw lokale netwerk zodat iederen in uw huis/kantoor er gebruik van kan maken. Maak hem eventueel via internet beschikbaar, bijvoorbeeld beveiligd via VPN (als uw netwerk dit ondersteunt) of direct door de juiste NAT instelling in uw router te doen en uw server bijvoorbeeld van een ftp-server voorzien is, als u uw gegevens met de wereld wilt delen.
data-opslag-servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9302
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:10:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U) :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U)

FibreCAT SX80, 5x SAS HDD 73GB
Meer>>>

Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U).
Opslagsysteem van ondernemingsklasse
De FibreCAT SX80 is het perfecte systeem voor het datacenter. Het systeem biedt een opslagcapaciteit van max. 42 TB met 1-5 compartimenten met elk tot 12 schijven (SATA-II of SAS). De FibreCAT SX80 biedt betrouwbaarheid van ondernemingsklasse evenals functionaliteit voor momentopnames. Natuurlijk wordt dit alles u geboden tegen uiterst aantrekkelijke prijzen. Alle kritieke componenten (RAID-controllers, ventilatoren, voedingen, schijven) zijn redundant en kunnen tijdens de werking worden vervangen.

De FibreCap-technologie beschermt de RAID-controllercache bij stroomuitval.
De FibreCAT SX80 is een snel opslagsysteem. De oplossing wordt geleverd met de splinternieuwe 4 Gbps Fibre Channel-technologie, de allernieuwste 15k rpm SAS-schijven evenals met FibreCache, die gebruikt wordt als een uiterst performante interconnectie om de RAID-controllercaches rechtstreeks te synchroniseren.
Korte samenvatting Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U):
Deze korte samenvatting van de Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu FibreCAT FibreCAT SX80, 365 GB, Serial Attached SCSI (SAS), 73 GB, 42 TB, 0, 1, 3, 5, 10, 50, 300 Mbit/s
Lange samenvatting Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U) :

Fujitsu FibreCAT SX80, FibreCAT. Totale geïnstalleerde opslagcapaciteit: 365 GB, Opslag schijf-interface: Serial Attached SCSI (SAS), Capaciteit opslag-drive: 73 GB. Overdrachtssnelheid (max): 300 Mbit/s. Type behuizing: Rack (2U). Beheerprotocollen: SNMP. Capaciteit voedingsunit (PSU): 650 W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Opslagmedia
Totale geïnstalleerde opslagcapaciteit *
365 GB
Aantal storage drives geïnstalleerd *
Amount of storage drives built into the device.
5
Aantal storage drives ondersteund *
12
Opslag schijf-interface *
Where the storage device links with other parts of the product, or an external device.
Serial Attached SCSI (SAS)
Capaciteit opslag-drive *
The amount of data that can be stored on the storage drive.
73 GB
Hot-swap drive bays *
The places where drives (hot-swap drives) can be inserted to or removed from the computer.
Yes
Maximaal ondersteunde opslagcapaciteit
42 TB
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 1, 3, 5, 10, 50
Netwerk
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
300 Mbit/s
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
1
Design
Type behuizing *
De type(n) chasis. 1 unit (1U) is 1.75 inch of 4,45 cm).
Rack (2U)
LED-indicatoren
Yes
Prestatie
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNMP
Energie
Capaciteit voedingsunit (PSU)
650 W
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
30 kg
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 70 °C
Certificaten
Certificering
CE, UL, VCCI B ITE, GOST, BSMI CNS 13438 B, cUL, EN 60950, GS, ICES-003, IEC 60950, EN 61000-3-3, EN55024, EN55022 B, CB, AS/NZ 3548 B, FCC 15 B, CSA C22.2, RoHS, EN300-386
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
446 x 572 x 88 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC 120/230V, 50/60Hz
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2003R2 (VSS/VDS), Red Hat AS 4.0/5.0, SuSE SLES 9/10, VMware ESX 3.0, 3.0.1/3.0.2, SPARC Solaris 9/10
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor Fujitsu FibreCAT SX80 gevonden en de beoordeling is 83 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
83%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U) Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U)
(show image)
D:FCSX80P2-500-5 FibreCAT SX80  — 
Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U) Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U)
(show image)
D:FCSX80P4-146-5 FibreCAT SX80  — 
Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U) Fujitsu FibreCAT SX80 Rack (2U)
(show image)
D:FCSX80P1-250-5 FibreCAT SX80  — 
X