Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujitsu LTO Ultrium 1 (Fuji) LTO

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujitsu
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LTO Ultrium 1 (Fuji)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
D:CR-LTO1-FJ-01L
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujitsu: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13227
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 06:14:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujitsu LTO Ultrium 1 (Fuji) LTO :
De korte redactionele beschrijving van Fujitsu LTO Ultrium 1 (Fuji) LTO

LTO 1 data data cartridge with label
Meer>>>

Fujitsu LTO Ultrium 1 (Fuji) LTO:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Fujitsu LTO Ultrium 1 (Fuji) LTO.
The first generation of LTO, Ultrium 1, has a native capacity of 100 GB per cartridge and a native transfer rate up to 20 MB/second.
Korte samenvatting Fujitsu LTO Ultrium 1 (Fuji) LTO:
Deze korte samenvatting van de Fujitsu LTO Ultrium 1 (Fuji) LTO-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujitsu LTO Ultrium 1 (Fuji), LTO, 200 GB, 1000000 passes, 20 MB/s, 40 MB/s, 10 - 45 °C
Lange samenvatting Fujitsu LTO Ultrium 1 (Fuji) LTO :

Fujitsu LTO Ultrium 1 (Fuji). Soort tape: LTO, Capaciteit met compressie: 200 GB, Tape durability: 1000000 passes. Overdrachtssnelheid: 20 MB/s, Gecompresseerd transfer snelheid: 40 MB/s. Tape-maat: 1,27 cm, Dikte tape: 8,9 µm. Afmetingen (BxDxH): 102 x 105,4 x 21,5 mm, Totale opslagcapaciteit: 100 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujitsu LTO Ultrium 1 (Fuji) LTO, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort tape *
Type of tape used e.g. TZ, Video8.
LTO
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
200 GB
Tape durability
1000000 passes
Aantal tracks
384
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
20 MB/s
Gecompresseerd transfer snelheid
40 MB/s
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 45 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
16 - 32 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
1,27 cm
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
8,9 µm
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
102 x 105,4 x 21,5 mm
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
100 GB
X