Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujifilm DVD Ram Data/Video type2 3x 4,7 GB

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujifilm
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD Ram Data/Video type2 3x
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
47025
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega's. Let u er bij het kopen van lege DVD's op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD's. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW's zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD's en DVD DL's zijn Dual Layer DVD's, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD's.
Lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorFujifilm: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 8915
Deze statistiek is gebaseerd op de 95298 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 93093 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:46:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujifilm DVD Ram Data/Video type2 3x 4,7 GB :
De korte redactionele beschrijving van Fujifilm DVD Ram Data/Video type2 3x 4,7 GB

DVD Ram Data/Video type2 3x
Meer>>>
Korte samenvatting Fujifilm DVD Ram Data/Video type2 3x 4,7 GB:
Deze korte samenvatting van de Fujifilm DVD Ram Data/Video type2 3x 4,7 GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fujifilm DVD Ram Data/Video type2 3x, 120 mm, 4,7 GB

Lange samenvatting Fujifilm DVD Ram Data/Video type2 3x 4,7 GB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujifilm DVD Ram Data/Video type2 3x 4,7 GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fujifilm DVD Ram Data/Video type2 3x. Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Diameter optische disk: 120 mm, Opnametijd: 120 min. Afmetingen (BxDxH): 124,6 x 138 x 8 mm. DVD schrijfsnelheid: 3x

Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Fujifilm

Fujifilm DVD Ram Data/Video WOC 3x 4,7 GB
(show image)
47027 DVD Ram Data/Video WOC 3x 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
Fujifilm

Fujifilm DVD Ram 9,4Gb Data/Video type4 3x
(show image)
47026 DVD Ram 9,4Gb Data/Video type4 3x 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)