Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fujifilm DVD+RW JEWEL CASE X 5 PACK (4.7GB 4X)

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fujifilm
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+RW JEWEL CASE X 5 PACK (4.7GB 4X)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
45267-5
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Fujifilm: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13657
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 09:08:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fujifilm DVD+RW JEWEL CASE X 5 PACK (4.7GB 4X) :
De korte redactionele beschrijving van Fujifilm DVD+RW JEWEL CASE X 5 PACK (4.7GB 4X)

DVD+RW JEWEL CASE X 5 PACK (4.7GB 4X)
Meer>>>
Korte samenvatting Fujifilm DVD+RW JEWEL CASE X 5 PACK (4.7GB 4X):
Deze korte samenvatting van de Fujifilm DVD+RW JEWEL CASE X 5 PACK (4.7GB 4X)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Fujifilm DVD+RW JEWEL CASE X 5 PACK (4.7GB 4X), 4,7 GB, DVD+RW, 120 min, 45 - 85, 0,74 µm, 1,2 mm
Lange samenvatting Fujifilm DVD+RW JEWEL CASE X 5 PACK (4.7GB 4X) :

Fujifilm DVD+RW JEWEL CASE X 5 PACK (4.7GB 4X). Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Soort: DVD+RW, Opnametijd: 120 min

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fujifilm DVD+RW JEWEL CASE X 5 PACK (4.7GB 4X), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geen informatie beschikbaar over Specs Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Land Distributor
Deutschland 2 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)