Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Freecom TapeWare LTO LTO 448i S-Kit Intern LTO 200GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Freecom
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
TapeWare LTO
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LTO 448i S-Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
27235
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Freecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12024
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 15:42:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 years express exchange warranty
Lange productnaam Freecom TapeWare LTO LTO 448i S-Kit Intern LTO 200GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van Freecom TapeWare LTO LTO 448i S-Kit Intern LTO 200GB tape drive

LTO-448i (LTO-2) S-Kit 200-400GB Internal
Meer>>>

Freecom TapeWare LTO LTO 448i S-Kit Intern LTO 200GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Freecom TapeWare LTO LTO 448i S-Kit Intern LTO 200GB tape drive.
- Based on HP´s leading technology.
- Saves up to 800 GB of data on a single data cartridge in less than 2 hours (LTO960).
- Up to 160 MB/s data transfer rate (LTO960).
- Lowest price per GB in comparisson to other tape technologies.
- Internal 5,25”-Solution (half and full height).
- One Button Disaster Recovery.
- Tape AlertTM monitors device and media, and warns before errors occur
- MTBF at 250,000 hours at permanent use (100% duty cycle).
- Supports WORM functionality (Write Once Read Multiple) with LTO3 WORM
media (only with LTO960).
- Automatically cleaning of the recording head (does not eliminates the using of a cleaning cartridge).
- Reads the data while writing: the written data gets checked and
automatically overwritten in case of bad media section.
- Even in the case of 12.5 % recorded data loss (one complete track) on the tape, the data can be restored.
- Supports most of the operating systems and plattform e. g. Windows (NT, 2000, 2003, XP), NetWare, Linux, MAC OS, Unix, Sun Solaris, Silicon Graphics, IBM AIX (depending on backup software and available driver).
Korte samenvatting Freecom TapeWare LTO LTO 448i S-Kit Intern LTO 200GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Freecom TapeWare LTO LTO 448i S-Kit Intern LTO 200GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Freecom TapeWare LTO LTO 448i S-Kit, LTO, 2:1, Ultra 320 SCSI, 250000 uur, Windows (NT, 2000, 2003, XP), NetWare, Linux, MAC OS, Unix, Sun Solaris, Silicon Graphics, IBM AIX, 200 GB
Lange samenvatting Freecom TapeWare LTO LTO 448i S-Kit Intern LTO 200GB tape drive :

Freecom LTO 448i S-Kit, TapeWare LTO. Soort: LTO, Compressieratio: 2:1, Interface: Ultra 320 SCSI. Standaardcapaciteit: 200 GB, Capaciteit met compressie: 400 GB, Drive, omvang buffer: 64 MB. Drive, overdrachtssnelheid: 24 MB/s, Overdrachtssnelheid (max): 48 Mbit/s. Kleur van het product: Zwart, Certificering: CSA, TÜV,CE, FCC, NOM, VCCI, C-Tick, RRL, BSMI, GOSH, CB, RoHs, WEEE. Typisch stroomverbruik: 20 W, Stroomverbruik (in standby): 13 W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Freecom TapeWare LTO LTO 448i S-Kit Intern LTO 200GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort *
Characteristics of the device.
LTO
Compressieratio *
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2:1
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Ultra 320 SCSI
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
250000 uur
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows (NT, 2000, 2003, XP), NetWare, Linux, MAC OS, Unix, Sun Solaris, Silicon Graphics, IBM AIX
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
200 GB
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
400 GB
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
64 MB
Data-uitwisseling
Drive, overdrachtssnelheid
24 MB/s
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
48 Mbit/s
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
5.25
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Certificering
CSA, TÜV,CE, FCC, NOM, VCCI, C-Tick, RRL, BSMI, GOSH, CB, RoHs, WEEE
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
20 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
13 W
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 95 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,45 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
146 x 203 x 83 mm
Datacompressie
Door data te comprimeren kan er veel meer data worden opgeslagen op dezelfde hoeveelheid geheugen. Er zijn twee verschillende methodes van data compressie: de één wordt veel gebruikt voor multimedia, zoals foto's (bijv. jpeg) en muziek (bijv. mp3) hierbij gaat echt data verloren, bijv. bij mp3 worden de tonen, die te hoog of laag voor het menselijk oor zijn om te horen, niet opgeslagen en bij foto's die met jpeg gecomprimeerd zijn worden hele subtiele kleurverschillen en dergelijke weggelaten. Bij de andere methode (bijv. zip) gaat geen data verloren, deze wordt veel gebruikt om software kleiner te maken om te downloaden.
LTO-DC (Enhanced ALDC)
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Freecom TapeWare LTO LTO-960i 400 - 800GB LTO-3 Streamer Intern LTO 400GB tape drive Freecom TapeWare LTO LTO-960i 400 - 800GB LTO-3 Streamer Intern LTO 400GB tape drive
(show image)
27236 LTO-960i 400 - 800GB LTO-3 Streamer  — 
X