Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Freecom TapeWare DAT USB DAT-72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Freecom
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
TapeWare DAT
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB DAT-72i S-Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
27234
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Freecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12837
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 15:42:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 Jaar fabrieksgarantie
Lange productnaam Freecom TapeWare DAT USB DAT-72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van Freecom TapeWare DAT USB DAT-72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive

USB DAT-72i S-Kit
Meer>>>

Freecom TapeWare DAT USB DAT-72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Freecom TapeWare DAT USB DAT-72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive.
Capaciteit: 36 - 72GB
Data transfer : tot wel 6 MB/s

Including :
- Black Frontbezel
- White Frontbezel
- USB kabel
- Handleiding
- Onbeperkt gratis support
Korte samenvatting Freecom TapeWare DAT USB DAT-72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Freecom TapeWare DAT USB DAT-72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Freecom TapeWare DAT USB DAT-72i S-Kit, DDS, 2:1, ANSI/ISO/ECMA DDS-4 & DAT72, USB standard Series B (USB 2.0), Windows 2000, 2003, XP, Linux, 36 GB
Lange samenvatting Freecom TapeWare DAT USB DAT-72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive :

Freecom USB DAT-72i S-Kit, TapeWare DAT. Soort: DDS, Compressieratio: 2:1, Data-opslagformaten: ANSI/ISO/ECMA DDS-4 & DAT72. Standaardcapaciteit: 36 GB, Capaciteit met compressie: 72 GB, Drive, omvang buffer: 8 MB. Drive, overdrachtssnelheid: 3 MB/s, Overdrachtssnelheid (max): 6 Mbit/s. Kleur van het product: Zwart, Certificering: cCSAus C22.2, No. 60950, TÜV EN60950 (IEC 60950), FCC & CE, C-TICK (AS/NZS CISPR22), VCCI, RRL,.... Typisch stroomverbruik: 7,1 W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Freecom TapeWare DAT USB DAT-72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort *
DDS
Compressieratio *
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2:1
Data-opslagformaten
Dit apparaat kan data op de volgende manieren opslaan.
ANSI/ISO/ECMA DDS-4 & DAT72
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB standard Series B (USB 2.0)
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000, 2003, XP, Linux
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
36 GB
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
72 GB
Drive, omvang buffer
8 MB
Ondersteunde mediatypen
DAT72 (175 m), DDS-4 (150m), DDS-3 (125m)
Data-uitwisseling
Drive, overdrachtssnelheid
3 MB/s
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
6 Mbit/s
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
5.25
Design
Kleur van het product
Zwart
Certificering
cCSAus C22.2, No. 60950, TÜV EN60950 (IEC 60950), FCC & CE, C-TICK (AS/NZS CISPR22), VCCI, RRL, BSMI, GOSH, WEEE, RoHs
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
7,1 W
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
950 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
145 x 155 x 40 mm
Datacompressie
Door data te comprimeren kan er veel meer data worden opgeslagen op dezelfde hoeveelheid geheugen. Er zijn twee verschillende methodes van data compressie: de één wordt veel gebruikt voor multimedia, zoals foto's (bijv. jpeg) en muziek (bijv. mp3) hierbij gaat echt data verloren, bijv. bij mp3 worden de tonen, die te hoog of laag voor het menselijk oor zijn om te horen, niet opgeslagen en bij foto's die met jpeg gecomprimeerd zijn worden hele subtiele kleurverschillen en dergelijke weggelaten. Bij de andere methode (bijv. zip) gaat geen data verloren, deze wordt veel gebruikt om software kleiner te maken om te downloaden.
Lempel-Ziv (DCLZ)
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Freecom TapeWare DAT DAT-40i Intern DDS 20GB tape drive Freecom TapeWare DAT DAT-40i Intern DDS 20GB tape drive
(show image)
27233 DAT-40i  — 
X