Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Freecom FS -50 DVD+/-RW 8x DL Intern optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Freecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FS-50 DVD+/-RW 8x DL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
25219
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Freecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28031
Deze statistiek is gebaseerd op de 74536 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72815 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 mei 2017 14:38:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Freecom FS -50 DVD+/-RW 8x DL Intern optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Freecom FS -50 DVD+/-RW 8x DL Intern optisch schijfstation

FS-50 DVD+/-RW 8x DL LightScribe
Meer>>>

Freecom FS -50 DVD+/-RW 8x DL Intern optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Freecom FS -50 DVD+/-RW 8x DL Intern optisch schijfstation.
Super kleine, ultra platte DL DVD+/-RW drive
- Werelds kleinste mobiele Double Layer DVD+/-RW.
- 100% bus powered.
- Print labels direct op de disk.
- Geïntegreerde oplaadbare batterij.
- Afmetingen van 1,7 x 14,4 x 14,0 cm.
- Weegt slechts 600 gram.
- Beschrijf tot wel 8.5GB op één DVD!
- Media, en meertalig handleiding o.a. NL.
Korte samenvatting Freecom FS -50 DVD+/-RW 8x DL Intern optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Freecom FS -50 DVD+/-RW 8x DL Intern optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Freecom FS FS-50 DVD+/-RW 8x DL, UL, CSA, TÜV, CE, USB 2.0, 60000 uur, 24x, 10x, 24x
Lange samenvatting Freecom FS -50 DVD+/-RW 8x DL Intern optisch schijfstation :

Freecom FS-50 DVD+/-RW 8x DL, FS. Certificering: UL, CSA, TÜV, CE. Interface: USB 2.0, Mean time between failures (MTBF): 60000 uur. Schrijfsnelheid CD: 24x, Herschrijfsnelheid CD: 10x. Leessnelheid CD: 24x. DVD gemiddelde random access time: 100 ms, Toegangstijd: 95 ms

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Freecom FS -50 DVD+/-RW 8x DL Intern optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Certificering
UL, CSA, TÜV, CE
Prestatie
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0
LightScribe
Met de innovatieve LightScribe-labelingtechnologie kan het station aangepaste, nauwkeurige afbeeldingen van zijdezeefdrukkwaliteit op uw schijven branden met dezelfde laser die de gegevens brandt.
Yes
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
60000 uur
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
10x
DVD schrijfsnelheid
8x
DVD herschrijfsnelheid
4x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
8x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
100 ms
Toegangstijd
95 ms
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 80 procent
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 50 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
600 g
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
245 x 225 x 110 mm
Schrijfmethoden
List of methods employed for writing to media
Sequential, Random, Incremental, Disc-at-once, Restricted overwrite, Track-at-once, Session-at-once, Packet
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
144 x 140 x 17 mm
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
Pentium III 700 MHz
Minimale schijfruimte
0,400 GB
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
200 stuk(s)
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/ME/2000/XP
Aantal optische schijven
1 schijven
Mediacompatibiliteit (lezen)
Media compatible with this device for reading only; expressed as types and applicable characteristics
DVD-ROM (DVD-5, DVD-9, DVD-10, DVD-18), DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-DA, CD-MIDI, CD-TEXT, CD-ROM, CD-ROM XA, Photo-CD,Video-CD, CD-EXTRA, CD-R, CD-RW, mini CD/8 cm CD
DVD-RW snelheid
4x
DVD+R snelheid
8x
DVD+RW snelheid
4x
DVD-R snelheid
8x
Dubbellaagse DVD-schrijfsnelheid
2,4x
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Freecom FS -5 CD-RW/DVD Combo optisch schijfstation Freecom FS -5 CD-RW/DVD Combo optisch schijfstation
(show image)
22842 FS-5 CD-RW/DVD Combo  — 
X