Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Freecom TapeWare DLT 80 Gb TapeWare 16 MB/s DLT 80GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Freecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
80 Gb TapeWare 16 MB/s
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
25114
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Freecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18209
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:28:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Freecom TapeWare DLT 80 Gb TapeWare 16 MB/s DLT 80GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van Freecom TapeWare DLT 80 Gb TapeWare 16 MB/s DLT 80GB tape drive

TapeWare SCSI 80 Gb 16 Mb/s
Meer>>>

Freecom TapeWare DLT 80 Gb TapeWare 16 MB/s DLT 80GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Freecom TapeWare DLT 80 Gb TapeWare 16 MB/s DLT 80GB tape drive.
Inclusief :
- Tape
- Yosemite Backup Software
- Power kabel, SCSI kabel
- Handleiding
- Onbeperkt gratis support
- 3 Jaar fabrieksgarantie
Korte samenvatting Freecom TapeWare DLT 80 Gb TapeWare 16 MB/s DLT 80GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Freecom TapeWare DLT 80 Gb TapeWare 16 MB/s DLT 80GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Freecom TapeWare DLT 80 Gb TapeWare 16 MB/s, DLT, 2:1, 16-bit 160 SCSI-3 LVD, 3000 passes, 80 GB, 160 GB
Lange samenvatting Freecom TapeWare DLT 80 Gb TapeWare 16 MB/s DLT 80GB tape drive :

Freecom 80 Gb TapeWare 16 MB/s, TapeWare DLT. Soort: DLT, Compressieratio: 2:1, Interface: 16-bit 160 SCSI-3 LVD. Standaardcapaciteit: 80 GB, Capaciteit met compressie: 160 GB, Recording density: 175 kbit/duim. Overdrachtssnelheid (max): 8 Mbit/s. Kleur van het product: Grijs. Stroomvoorziening: 100-240 VAC, 50-60 Hz, Typisch stroomverbruik: 14 W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Freecom TapeWare DLT 80 Gb TapeWare 16 MB/s DLT 80GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort *
DLT
Compressieratio *
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2:1
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
16-bit 160 SCSI-3 LVD
Tape durability
3000 passes
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
80 GB
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
160 GB
Recording density
175 kbit/duim
Track density
570 tracks/inch
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
8 Mbit/s
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Kleur van het product
Grijs
Energie
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100-240 VAC, 50-60 Hz
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
14 W
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
10 - 40 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3,5 kg
Overige specificaties
Datacompressie
Door data te comprimeren kan er veel meer data worden opgeslagen op dezelfde hoeveelheid geheugen. Er zijn twee verschillende methodes van data compressie: de één wordt veel gebruikt voor multimedia, zoals foto's (bijv. jpeg) en muziek (bijv. mp3) hierbij gaat echt data verloren, bijv. bij mp3 worden de tonen, die te hoog of laag voor het menselijk oor zijn om te horen, niet opgeslagen en bij foto's die met jpeg gecomprimeerd zijn worden hele subtiele kleurverschillen en dergelijke weggelaten. Bij de andere methode (bijv. zip) gaat geen data verloren, deze wordt veel gebruikt om software kleiner te maken om te downloaden.
DLZ
Aanbevolen media
DLT1, DLT-VS80
Afmetingen (B x D x H)
99,1 x 198,1 x 309,9 mm (3.9 x 7.8 x 12.2")
Soort SCSI controller
SCSI-3
X