Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Freecom TapeWare DLT SDLT-600es DLT 300GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Freecom
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
TapeWare DLT
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SDLT-600es
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
25113
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Freecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8241
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 11:43:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 years warranty
Lange productnaam Freecom TapeWare DLT SDLT-600es DLT 300GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van Freecom TapeWare DLT SDLT-600es DLT 300GB tape drive

SDLT-600es SCSI 300-600GB external
Meer>>>

Freecom TapeWare DLT SDLT-600es DLT 300GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Freecom TapeWare DLT SDLT-600es DLT 300GB tape drive.
The external Freecom SDLT-600es streamer represents a breakthrough in linear data recording. Using SDLT technology, it is an effective backup solution for professional network environments and mid-range systems. This SDLT tape drive stores 600 GB of compressed data on a single cartridge at a rate of 259 GB/hr (assuming 2:1 data compression), providing an ideal balance between capacity and performance.
- Capacity: 300-600GB.
- Interface: Ultra 2 SCSI (LVD).
- Dimension: 164x175x320 mm.
- Color: Black.
- SCSI cable.
- Yosemite TapeWare Software.
- 1x SDLT Tape Media.
- 1x SDLT Cleaning Cartridge.
Korte samenvatting Freecom TapeWare DLT SDLT-600es DLT 300GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Freecom TapeWare DLT SDLT-600es DLT 300GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Freecom TapeWare DLT SDLT-600es , DLT, 2:1, Ultra 2 SCSI (LVD), 300 GB, 600 GB, 72 MB/s
Lange samenvatting Freecom TapeWare DLT SDLT-600es DLT 300GB tape drive :

Freecom SDLT-600es , TapeWare DLT. Soort: DLT, Compressieratio: 2:1, Interface: Ultra 2 SCSI (LVD). Standaardcapaciteit: 300 GB, Capaciteit met compressie: 600 GB. Dataoverdrachtssnelheid (sustained met compressie): 72 MB/s, Sustained data transfer rate (native): 36 MB/s. Kleur van het product: Zwart. Gewicht: 6,3 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Freecom TapeWare DLT SDLT-600es DLT 300GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort *
Characteristics of the device.
DLT
Compressieratio *
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2:1
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Ultra 2 SCSI (LVD)
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
300 GB
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
600 GB
Data-uitwisseling
Dataoverdrachtssnelheid (sustained met compressie)
72 MB/s
Data-uitwisseling
Sustained data transfer rate (native)
36 MB/s
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,3 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
164 x 175 x 320 mm
Soort apparaat
Type or category of the device.
Tape drive - Super DLT
X