Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Freecom TapeWare LTO -2 HH EZ-Kit Intern 200GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Freecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TapeWare LTO-2 HH EZ-Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
25044
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Freecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 16460
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:39:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 years express exchange warranty
Lange productnaam Freecom TapeWare LTO -2 HH EZ-Kit Intern 200GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van Freecom TapeWare LTO -2 HH EZ-Kit Intern 200GB tape drive

TapeWare LTO-2 EZ-Kit Internal HH 200-400GB
Meer>>>

Freecom TapeWare LTO -2 HH EZ-Kit Intern 200GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Freecom TapeWare LTO -2 HH EZ-Kit Intern 200GB tape drive.
Key features:
- Based on leading Quantum LTO-technology
- Fastest LTO2-HH drive in the market today
- Saves up to 400 GB of data on a single data cartridge in less than 2
hours and 15 minutes
- Up to 187.2 GB/h data transfer rate
- Twice capacity of LTO1 and more than two times faster than LTO1-HH
- Lowest price per GB in comparison to other tape technologies*
- Internal 5.25"-Solution (half height)
- Dynamic speed matching (adapts the speed of the Host)
- MTBF at 250.000 hours at permanent use (100% duty cycle)
- Offers LTO2 Capacity to an affordable SMB pricing
- Supporting most of the operating systems and platforms like e. g.
Windows, NetWare, Linux,MAC OS, Unix.
- Black & white frontbezels included
Korte samenvatting Freecom TapeWare LTO -2 HH EZ-Kit Intern 200GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Freecom TapeWare LTO -2 HH EZ-Kit Intern 200GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Freecom TapeWare LTO TapeWare LTO-2 HH EZ-Kit, Ultrium Generation 2, 58000 ms, Ultra 160 SCSI, 250000 uur, 200 GB, 400 GB
Lange samenvatting Freecom TapeWare LTO -2 HH EZ-Kit Intern 200GB tape drive :

Freecom TapeWare LTO-2 HH EZ-Kit, TapeWare LTO. Data-opslagformaten: Ultrium Generation 2, Toegangstijd: 58000 ms, Interface: Ultra 160 SCSI. Standaardcapaciteit: 200 GB, Capaciteit met compressie: 400 GB, Drive, omvang buffer: 64 MB. Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 26/52 MB/sec. Vormfactor: 5.25" x 1/2H, Kleur van het product: Zwart, Wit, Certificering: CSA, TÜV,CE, FCC, NOM,VCCI, C-Tick, RRL, BSMI, GOSH, CB, WEEE/ROHS. Typisch stroomverbruik: 34 W, Stroomverbruik (in standby): 17 W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Freecom TapeWare LTO -2 HH EZ-Kit Intern 200GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Data-opslagformaten
Dit apparaat kan data op de volgende manieren opslaan.
Ultrium Generation 2
Toegangstijd
58000 ms
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Ultra 160 SCSI
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
250000 uur
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
200 GB
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
400 GB
Drive, omvang buffer
64 MB
Ondersteunde mediatypen
LTO Ultrium 1, LTO Ultrium 2
Data-uitwisseling
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
26/52 MB/sec
Foutcorrectiepercentage
Measured corrected error rate for the device; expressed as bits read per mode
1x10^(-17)
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
5.25" x 1/2H
Design
Kleur van het product
Zwart, Wit
Certificering
CSA, TÜV,CE, FCC, NOM,VCCI, C-Tick, RRL, BSMI, GOSH, CB, WEEE/ROHS
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
34 W
Stroomverbruik (in standby)
17 W
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
10 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 66 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 95 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,5 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
227 x 148,1 x 43,4 mm
Datacompressie
Door data te comprimeren kan er veel meer data worden opgeslagen op dezelfde hoeveelheid geheugen. Er zijn twee verschillende methodes van data compressie: de één wordt veel gebruikt voor multimedia, zoals foto's (bijv. jpeg) en muziek (bijv. mp3) hierbij gaat echt data verloren, bijv. bij mp3 worden de tonen, die te hoog of laag voor het menselijk oor zijn om te horen, niet opgeslagen en bij foto's die met jpeg gecomprimeerd zijn worden hele subtiele kleurverschillen en dergelijke weggelaten. Bij de andere methode (bijv. zip) gaat geen data verloren, deze wordt veel gebruikt om software kleiner te maken om te downloaden.
ALDZ-2
X