Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Freecom SDX3-100C AIT 8 mm

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Freecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SDX3-100C
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
24414
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
Lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorFreecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 6503
Deze statistiek is gebaseerd op de 95050 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92866 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:46:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Freecom SDX3-100C AIT 8 mm :
De korte redactionele beschrijving van Freecom SDX3-100C AIT 8 mm

SDX3-100C - Ideal for fast and reliable storage of large-scale digital data and network back-up, offering data capacity of 260GB compressed (100GB native)
Meer>>>
Freecom SDX3-100C AIT 8 mm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Freecom SDX3-100C AIT 8 mm.

- High storage capacity of up to 260GB compressed data (100GB native).
- Fast data transfer using efficient Helical Scan technology, up to 12MB/sec sustained native transfer rate.
- Proven reliability and durability with a 30 year media life thanks to AME technology (Advanced Metal Evaporated).
- Quick access provided by AIT's unique Remote Memory-In-Cassette (R-MIC) incorporated into the cartridge.
- Clear future Roadmap already committed up to AIT6 with a 800GB native capacity.
- Available in Write-Once Read-Many (WORM) format to protect valuable data against accidental erasure and prevent alteration of archived data files.

Korte samenvatting Freecom SDX3-100C AIT 8 mm:
Deze korte samenvatting van de Freecom SDX3-100C AIT 8 mm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Freecom SDX3-100C, AIT, 260 GB, 5 - 45 °C, 20 - 80 procent, 5 - 32 °C, 20 - 60 procent

Lange samenvatting Freecom SDX3-100C AIT 8 mm:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Freecom SDX3-100C AIT 8 mm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Freecom SDX3-100C. Soort tape: AIT, Capaciteit met compressie: 260 GB. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 230 m, Dikte tape: 5,3 µm. Afmetingen (BxDxH): 95 x 15 x 62,5 mm, Totale opslagcapaciteit: 100 GB

Prestatie
Soort tape *
Type of tape used e.g. TZ, Video8.
AIT
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
260 GB
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 32 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Tape-lengte
Tape Length
230 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
5,3 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
79 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
95 x 15 x 62,5 mm
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
100 GB