Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Freecom SDLT-2 Tape

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Freecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SDLT-2 Tape
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
23841
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Freecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9388
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:22:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Freecom SDLT-2 Tape :
De korte redactionele beschrijving van Freecom SDLT-2 Tape

SDLT-2 Tape
Meer>>>

Freecom SDLT-2 Tape:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Freecom SDLT-2 Tape.
Dit is een hooge capaciteit SDLT-2 tape voor SDLT-600 drive. 300GB native en 600GB compressed capaciteit.
Korte samenvatting Freecom SDLT-2 Tape:
Deze korte samenvatting van de Freecom SDLT-2 Tape-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Freecom SDLT-2 Tape, 600 GB, 300 GB
Lange samenvatting Freecom SDLT-2 Tape :

Freecom SDLT-2 Tape. Capaciteit met compressie: 600 GB. Totale opslagcapaciteit: 300 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Freecom SDLT-2 Tape, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
600 GB
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
300 GB
X