Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Freecom TapeWare DLT SDLT-600i Intern DLT 300GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Freecom
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
TapeWare DLT
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TapeWare SDLT-600i
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
23696
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Freecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12163
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:22:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 years express exchange warranty
Lange productnaam Freecom TapeWare DLT SDLT-600i Intern DLT 300GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van Freecom TapeWare DLT SDLT-600i Intern DLT 300GB tape drive

TapeWare SDLT-600i Internal FH 5.25" 300-600GB
Meer>>>

Freecom TapeWare DLT SDLT-600i Intern DLT 300GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Freecom TapeWare DLT SDLT-600i Intern DLT 300GB tape drive.
The SDLT 600 is the first tape drive designed to take full advantage
of DLTSage™, a revolutionary new data management offering. IT professionals are now empowered to better manage, predict and proactively prevent storage system errors. The TapeWare SDLT-600 offers High Capacity, improved Manageability, Enhanced Reliability and Superior Performance.

Based on Quantum technology.

Winning Performance
The SDLT-600 boasts a native capacity of 300 GB (600 GB 2:1 compressed) and delivers native transfer rates of up to 36 MB/sec (72 MB/sec 2:1 compressed), making it capable of restoring a complete MS Exchange Information Store in under four minutes.

Rock solid reliability and data integrity: 250,000 hours MTBF at 100% tape motion.

Improved Manageability
With its implementation of DLTSage™, the SDLT-600 delivers
predictive and preventative maintenance diagnostic offerings that will enable customers to more simply manage their tape storage environments.
Korte samenvatting Freecom TapeWare DLT SDLT-600i Intern DLT 300GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Freecom TapeWare DLT SDLT-600i Intern DLT 300GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Freecom TapeWare DLT TapeWare SDLT-600i, DLT, 2:1, 79000 ms, LVD ULTRA 160 SCSI, 250000 uur, 1000000 passes
Lange samenvatting Freecom TapeWare DLT SDLT-600i Intern DLT 300GB tape drive :

Freecom TapeWare SDLT-600i, TapeWare DLT. Soort: DLT, Compressieratio: 2:1, Toegangstijd: 79000 ms. Standaardcapaciteit: 300 GB, Capaciteit met compressie: 600 GB, Recording density: 233 kbit/duim. Overdrachtssnelheid (piek): 160 MB/s. Stroomvoorziening: +5V, +12V, Typisch stroomverbruik: 32 W. Gewicht: 2,38 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Freecom TapeWare DLT SDLT-600i Intern DLT 300GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort *
DLT
Compressieratio *
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2:1
Toegangstijd
79000 ms
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
LVD ULTRA 160 SCSI
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
250000 uur
Tape durability
1000000 passes
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
300 GB
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
600 GB
Recording density
233 kbit/duim
Track density
1490 tpi
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid (piek)
160 MB/s
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Energie
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
+5V, +12V
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
32 W
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
10 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 66 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 95 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,38 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
TapeWare
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
215,4 x 146,1 x 32,6 mm
Datacompressie
Door data te comprimeren kan er veel meer data worden opgeslagen op dezelfde hoeveelheid geheugen. Er zijn twee verschillende methodes van data compressie: de één wordt veel gebruikt voor multimedia, zoals foto's (bijv. jpeg) en muziek (bijv. mp3) hierbij gaat echt data verloren, bijv. bij mp3 worden de tonen, die te hoog of laag voor het menselijk oor zijn om te horen, niet opgeslagen en bij foto's die met jpeg gecomprimeerd zijn worden hele subtiele kleurverschillen en dergelijke weggelaten. Bij de andere methode (bijv. zip) gaat geen data verloren, deze wordt veel gebruikt om software kleiner te maken om te downloaden.
DLZ
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
SCSI 68-pin
Data-overdrachtssnelheid
De maximale snelheid (als de overdracht langer duurt) waarmee data van en naar het apparaat kan worden getransporteerd.
36 MB/s
Mediacompatibiliteit (schrijven)
Recordable media compatible with this device; expressed as types and applicable characteristics
DLT-I
Laadtijd voor opslagmedium
12 sec
Mediacompatibiliteit (lezen)
Media compatible with this device for reading only; expressed as types and applicable characteristics
DLT-I, DLT-II, DLT-VS1
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Freecom TapeWare DLT -V4es DLT 160GB tape drive Freecom TapeWare DLT -V4es DLT 160GB tape drive
(show image)
27791 TapeWare DLT-V4es EUR 738,62
(excl. VAT)
EUR 893,73 (incl. VAT)
Freecom TapeWare DLT SDLT-600es DLT 300GB tape drive Freecom TapeWare DLT SDLT-600es DLT 300GB tape drive
(show image)
23697 TapeWare SDLT-600es  — 
Freecom TapeWare DLT SDLT-320es DLT 160GB tape drive Freecom TapeWare DLT SDLT-320es DLT 160GB tape drive
(show image)
23695 TapeWare SDLT-320es  — 
Freecom TapeWare DLT -V4I SATA Intern DLT 160GB tape drive Freecom TapeWare DLT -V4I SATA Intern DLT 160GB tape drive
(show image)
27790 TapeWare DLT-V4I SATA  — 
Freecom TapeWare DLT -V4I Intern DLT 160GB tape drive Freecom TapeWare DLT -V4I Intern DLT 160GB tape drive
(show image)
27789 TapeWare DLT-V4I EUR 662,91
(excl. VAT)
EUR 802,12 (incl. VAT)
Freecom TapeWare DLT SDLT-320i Intern DLT 160GB tape drive Freecom TapeWare DLT SDLT-320i Intern DLT 160GB tape drive
(show image)
23694 TapeWare SDLT-320i  — 
X