Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Freecom SDX1-CL

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Freecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SDX1-CL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
22212
Categorie
Materials used for cleaning.
reinigingstapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Freecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11423
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:26:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Freecom SDX1-CL :
De korte redactionele beschrijving van Freecom SDX1-CL

SDX1-CL - AIT cleaning tape for AIT-3, AIT-2 and AIT-1 drives
Meer>>>

Freecom SDX1-CL:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Freecom SDX1-CL.
- This cleaning cartridge will provide approximately 60 cleanings for AIT-1/-2 drives; 55 for AIT-3 drives.
- Store your cassettes at a temperature of between 15 and 25° C, and at 40-60% relative humidity.
- Store your cassettes away from magnetic fields.
Korte samenvatting Freecom SDX1-CL:
Deze korte samenvatting van de Freecom SDX1-CL-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Freecom SDX1-CL, 15 - 25 °C, 40 - 60 procent
Lange samenvatting Freecom SDX1-CL :

Freecom SDX1-CL

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Freecom SDX1-CL, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Technische details
Number of cleanings
60
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
15 - 25 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
40 - 60 procent
X