Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Freecom TapeWare DAT -72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Freecom
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
TapeWare DAT
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TapeWare DAT-72i S-Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
21392
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Freecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18791
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:21:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar
Lange productnaam Freecom TapeWare DAT -72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van Freecom TapeWare DAT -72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive

Solution Kit DAT 72i Interne Kit DDS-GEN5 36-72GB
Meer>>>

Freecom TapeWare DAT -72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Freecom TapeWare DAT -72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive.
Kenmerken:
• Werelds meest gebruikte Tape oplossing;
• Gebaseerd op geavanceerde HP technologie;
• 400.000 hours MTBF, transfer rate 6MB/sec;
• Inclusief beige én zwart frontje/bezel;
• Zeer betaalbare tapes, low cost of ownership;
• Gratis onbeperkt helpdesk support.
Korte samenvatting Freecom TapeWare DAT -72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Freecom TapeWare DAT -72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Freecom TapeWare DAT TapeWare DAT-72i S-Kit, DDS, 2:1, ANSI/ECMA DDS, DDS-DC, DDS-3, DDS-4, Ultra-Wide LVD & Single-Ended, Windows (NT), NetWare, Linux, MAC OS, Unix, Sun Solaris, Silicon Graphics, IBM AIX, 36 GB
Lange samenvatting Freecom TapeWare DAT -72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive :

Freecom TapeWare DAT-72i S-Kit, TapeWare DAT. Soort: DDS, Compressieratio: 2:1, Data-opslagformaten: ANSI/ECMA DDS, DDS-DC, DDS-3, DDS-4. Standaardcapaciteit: 36 GB, Capaciteit met compressie: 72 GB, Ondersteunde mediatypen: DDS-GEN5 (170m), DDS-4 (150m), DDS-3 (125m). Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 6 MB/s. Kleur van het product: Zwart, Wit. Meegeleverde software: TapeWare software

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Freecom TapeWare DAT -72i S-Kit Intern DDS 36GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort *
Characteristics of the device.
DDS
Compressieratio *
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2:1
Data-opslagformaten
Dit apparaat kan data op de volgende manieren opslaan.
ANSI/ECMA DDS, DDS-DC, DDS-3, DDS-4
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Ultra-Wide LVD & Single-Ended
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows (NT), NetWare, Linux, MAC OS, Unix, Sun Solaris, Silicon Graphics, IBM AIX
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
36 GB
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
72 GB
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
DDS-GEN5 (170m), DDS-4 (150m), DDS-3 (125m)
Data-uitwisseling
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
6 MB/s
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
5.25
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart, Wit
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
TapeWare software
Overige specificaties
Zoektijd
De tijd die nodig is om de gevraagde data te vinden op het medium (in seconden).
44 s
X