Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Freecom CDREW 48X24X48 CLASSIC optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Freecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CDREW 48X24X48 CLASSIC
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
19311
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Freecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12500
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2017 15:26:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 garantie
Lange productnaam Freecom CDREW 48X24X48 CLASSIC optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Freecom CDREW 48X24X48 CLASSIC optisch schijfstation

CDREW 48X24X48 CLASSIC FX-1 USB-2
Meer>>>

Freecom CDREW 48X24X48 CLASSIC optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Freecom CDREW 48X24X48 CLASSIC optisch schijfstation.
Hi-speed externe USB-2 CD-RW drive met een super design, 2 jaar garantie en gratis on-site** warranty exchange.

Brand een CD in 2 minuten! CD-Text wordt ondersteund en de FX-1 is multiread.

De FX-1 is binnen enkele seconden geïnstalleerd, past op iedere plek is hot-swappable voor maximale flexibiliteit! Sluit de externe hi-speed USB-2 FX-1 aan op de PC via de USB 1.1 en/of USB 2.0 poort.

Met de Buffer Underrun Preventie en Active Write Controle (AWC) bent u er verzekerd van dat de FX-1 automatisch de CD's met de hoogste snelheid en error vrij zal branden.
Korte samenvatting Freecom CDREW 48X24X48 CLASSIC optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Freecom CDREW 48X24X48 CLASSIC optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Freecom CDREW 48X24X48 CLASSIC, 2 MB, 48x, 24x, 48x, 120 ms, 5 - 80 procent
Lange samenvatting Freecom CDREW 48X24X48 CLASSIC optisch schijfstation :

Freecom CDREW 48X24X48 CLASSIC. Drive, omvang buffer: 2 MB. Schrijfsnelheid CD: 48x, Herschrijfsnelheid CD: 24x. Leessnelheid CD: 48x. Toegangstijd: 120 ms. Afmetingen (BxDxH): 75 x 171 x 258 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Freecom CDREW 48X24X48 CLASSIC optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Drive, omvang buffer
2 MB
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Toegangstijd
Toegangstijd
120 ms
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
5 - 50 °C
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
75 x 171 x 258 mm
X