Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fellowes CD/DVD lensreiniger

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fellowes
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD/DVD lensreiniger
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
99761
GTIN (EAN/UPC) :
Global Trade Identification Number (GTIN), European Article Number (EAN) of Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0077511997617 show
Categorie Reinigingstapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorFellowes: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 131468
Deze statistiek is gebaseerd op de 96307 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94085 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 Feb 2019 13:53:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fellowes CD/DVD lensreiniger :
De korte redactionele beschrijving van Fellowes CD/DVD lensreiniger

Technology CD/DVD lensreiniger
Meer>>>
Korte samenvatting Fellowes CD/DVD lensreiniger:
Deze korte samenvatting van de Fellowes CD/DVD lensreiniger-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fellowes CD/DVD lensreiniger, 142 mm, 122 mm, 12 mm

Lange samenvatting Fellowes CD/DVD lensreiniger:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fellowes CD/DVD lensreiniger, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fellowes CD/DVD lensreiniger. Diepte: 142 mm, Breedte: 122 mm, Hoogte: 12 mm

Land Distributeur
Italia 1 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)