Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fellowes Traagschuim (memory foam) muismat/polssteun saffier

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fellowes
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Traagschuim (memory foam) muismat/polssteun saffier
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9172801
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0043859589074
Categorie
Een mat voor onder uw muis, zeer praktisch als u nog een muis met een balletje erin hebt. Een muismat zorgt voor meer grip, zodat u prettiger kunt werken met uw muis. Voor nieuwe optische en lasermuizen is het vooral van belang een vlakke ondergrond te hebben.
Muismatten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorFellowes: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 25269
Deze statistiek is gebaseerd op de 88873 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 86881 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 dec 2018 23:44:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 Jaar
Lange productnaam Fellowes Traagschuim (memory foam) muismat/polssteun saffier :
De korte redactionele beschrijving van Fellowes Traagschuim (memory foam) muismat/polssteun saffier

196 x 20 x 230mm
Meer>>>
Korte samenvatting Fellowes Traagschuim (memory foam) muismat/polssteun saffier:
Deze korte samenvatting van de Fellowes Traagschuim (memory foam) muismat/polssteun saffier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fellowes Traagschuim (memory foam) muismat/polssteun saffier, Blauw, Monotoon, Traagschuim, Polssteun

Lange samenvatting Fellowes Traagschuim (memory foam) muismat/polssteun saffier:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fellowes Traagschuim (memory foam) muismat/polssteun saffier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fellowes Traagschuim (memory foam) muismat/polssteun saffier. Breedte: 196 mm, Diepte: 20 mm. Kleur van het product: Blauw, Oppervlakte kleur: Monotoon, Materiaal: Traagschuim, Polssteun

Geen informatie beschikbaar over Specs Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Land Distributeur
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Bulgaria 1 distributor(s)
Customer service details