Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Equip Cat.5e SF/UTP 2.0m 2m Cat5e SF/UTP (S-FTP) Blauw netwerkkabel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Equip
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cat.5e SF/UTP 2.0m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
705431
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4015867213483
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Equip: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 26803
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:21:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Equip Cat.5e SF/UTP 2.0m 2m Cat5e SF/UTP (S-FTP) Blauw netwerkkabel :
De korte redactionele beschrijving van Equip Cat.5e SF/UTP 2.0m 2m Cat5e SF/UTP (S-FTP) Blauw netwerkkabel

Cat.5e SF/UTP 2.0m
Meer>>>

Equip Cat.5e SF/UTP 2.0m 2m Cat5e SF/UTP (S-FTP) Blauw netwerkkabel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Equip Cat.5e SF/UTP 2.0m 2m Cat5e SF/UTP (S-FTP) Blauw netwerkkabel.
The equip® Cat.5e SF/UTP Patch Cord is composed of high-quality materials and thoroughly-examined to meet EIA/TIA 568-B.2 channel standard, delivering ultrahigh and error-free signal in the most demanding network environments.

- Stranded 26AWG with 100MHz performance
- Foil-shielded with branding to reduce signal cross talk
- Gold plated contacts for best connection
- Molded assemblies with great strain relief properties
- PVC jacket for flexibility and durability
- ISO/IEC 11801, EN50288 and TIA/EIA 568-C.2
- Copper (CU) wire, oxygen-free
Korte samenvatting Equip Cat.5e SF/UTP 2.0m 2m Cat5e SF/UTP (S-FTP) Blauw netwerkkabel:
Deze korte samenvatting van de Equip Cat.5e SF/UTP 2.0m 2m Cat5e SF/UTP (S-FTP) Blauw netwerkkabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Equip Cat.5e SF/UTP 2.0m, 2 m, Cat5e, SF/UTP (S-FTP), RJ-45, RJ-45, Blauw
Lange samenvatting Equip Cat.5e SF/UTP 2.0m 2m Cat5e SF/UTP (S-FTP) Blauw netwerkkabel :

Equip Cat.5e SF/UTP 2.0m. Lengte snoer: 2 m, Kabel standaard: Cat5e, Kabelafscherming: SF/UTP (S-FTP), Aansluiting 1: RJ-45, Aansluiting 2: RJ-45, Geslacht connector: Mannelijk/Mannelijk, Contact geleider materiaal: Goud, Kleur kabel: Blauw

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Equip Cat.5e SF/UTP 2.0m 2m Cat5e SF/UTP (S-FTP) Blauw netwerkkabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Lengte snoer *
2 m
Kabel standaard *
Cat5e
Aansluiting 1 *
RJ-45
Aansluiting 2 *
RJ-45
Geslacht connector *
Mannelijk/Mannelijk
Kabelafscherming *
SF/UTP (S-FTP)
Contact geleider materiaal
Goud
Bekabelingstechnologie
Type of cable technology performance; including the fiber or cable type
10/100/1000Base-T(X)
Kenmerken
Kleur kabel
Blauw
Materiaal buitenmantel
Polyvinyl chloride (PVC)
AWG draad omvang
26
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Frequentie
100 MHz
Certificering
ISO/IEC 11801, EN50288, TIA/EIA 568-C.2
Gewicht en omvang
Outer diameter
5,3 mm
Land Distributor
Deutschland 2 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)