Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Equip VGA/VGA 15m 15m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Zwart, Zilver VGA kabel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Equip
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VGA/VGA 15m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
118865
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4015867516386
Categorie VGA kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Equip: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 29340
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:21:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Equip VGA/VGA 15m 15m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Zwart, Zilver VGA kabel :
De korte redactionele beschrijving van Equip VGA/VGA 15m 15m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Zwart, Zilver VGA kabel

3+7 HDB15 VGA Cable, M/M, 15m
Meer>>>

Equip VGA/VGA 15m 15m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Zwart, Zilver VGA kabel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Equip VGA/VGA 15m 15m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Zwart, Zilver VGA kabel.
The equip® VGA Cable is constructed with sturdy knurled screws and fully shielded to offer a reliable connection between the monitors or projectors and the VGA-interfaced equipments.

- HDB15 Male to HDB15 Male
- Double shielded
- Built with knurled screws
Korte samenvatting Equip VGA/VGA 15m 15m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Zwart, Zilver VGA kabel:
Deze korte samenvatting van de Equip VGA/VGA 15m 15m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Zwart, Zilver VGA kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Equip VGA/VGA 15m, 15 m, VGA (D-Sub), VGA (D-Sub), Mannelijk, Mannelijk, Zwart, Zilver
Lange samenvatting Equip VGA/VGA 15m 15m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Zwart, Zilver VGA kabel :

Equip VGA/VGA 15m. Lengte snoer: 15 m, Aansluiting 1: VGA (D-Sub), Aansluiting 2: VGA (D-Sub). Aansluiting(en): HDB 15. Type verpakking: Zak

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Equip VGA/VGA 15m 15m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Zwart, Zilver VGA kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Lengte snoer *
How long the cable is.
15 m
Aansluiting 1 *
This is the first connector in the device.
VGA (D-Sub)
Aansluiting 2 *
This is the second connector in the device.
VGA (D-Sub)
Aansluiting 1 type *
Mannelijk
Aansluiting 2 type *
Mannelijk
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart, Zilver
Sexe
Gender (type) of a product.
Mannelijk/Mannelijk
Magnetisch afgeschermd
Yes
Kenmerken
Aantal afschermlagen
2
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
800 x 600 Pixels
Ondersteunde grafische resoluties
The graphic resolutions that can be displayed by the device. The graphic resolution describes the width and height dimensions of a display, such as a computer monitor, measured in pixels.
640 x 480 (VGA),800 x 600 (SVGA)
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Overige specificaties
Aansluiting(en)
HDB 15
Inhoud van de verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Zak
Land Distributor
Czech Republic 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)