Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Eminent 1-Port Printserver Ethernet LAN print server

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Eminent
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1-Port Printserver
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8108
Categorie
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Eminent: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10591
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:10:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Eminent 1-Port Printserver Ethernet LAN print server :
De korte redactionele beschrijving van Eminent 1-Port Printserver Ethernet LAN print server

1-Port Printserver
Meer>>>

Eminent 1-Port Printserver Ethernet LAN print server:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Eminent 1-Port Printserver Ethernet LAN print server.
Deel uw printer in een netwerk met deze 1 poort printer server.
Deze compacte 10/100Mbps printer server is geschikt voor middelgrote en grote LAN netwerken. De printer server kan direct op de printer worden aangesloten en past in elk netwerk. Deze server handelt printertaken af van elke computer in het netwerk. Ondersteund DHCP en SNMP network management. Er wordt een configuratie programma voor Windows bijgeleverd, maar is ook eenvoudig te configureren via web browser.
Korte samenvatting Eminent 1-Port Printserver Ethernet LAN print server:
Deze korte samenvatting van de Eminent 1-Port Printserver Ethernet LAN print server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Eminent 1-Port Printserver, Ethernet LAN, IEEE 802.3,IEEE 802.3u, TCP/IP, IPX, NetBEUI, DHCP, SNMP, 100 Mbit/s, Novell Netware Windows NT/9x/ME/2000 Unix
Lange samenvatting Eminent 1-Port Printserver Ethernet LAN print server :

Eminent 1-Port Printserver. Netwerkconnectietype: Ethernet LAN, Netwerkstandaard: IEEE 802.3,IEEE 802.3u. Ondersteunde netwerkprotocollen: TCP/IP, IPX, NetBEUI, Beheerprotocollen: DHCP, SNMP. Overdrachtssnelheid: 100 Mbit/s, Compatibele besturingssystemen: Novell Netware Windows NT/9x/ME/2000 Unix, Netwerkfuncties: Ethernet, Fast Ethernet

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Eminent 1-Port Printserver Ethernet LAN print server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netwerk
Netwerkconnectietype *
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
Ethernet LAN
Netwerkstandaard *
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.3,IEEE 802.3u
Protocollen
Ondersteunde netwerkprotocollen *
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
TCP/IP, IPX, NetBEUI
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
DHCP, SNMP
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Novell Netware Windows NT/9x/ME/2000 Unix
Netwerkfuncties
Ethernet, Fast Ethernet