Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Eminent Wireless 54Mbps PCMCIA Adapter Intern 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Eminent
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless 54Mbps PCMCIA Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8074
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Eminent: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10425
Deze statistiek is gebaseerd op de 74536 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72815 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 04:14:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Eminent Wireless 54Mbps PCMCIA Adapter Intern 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Eminent Wireless 54Mbps PCMCIA Adapter Intern 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Draadloze 54Mbps PCMCIA Adapter
Meer>>>

Eminent Wireless 54Mbps PCMCIA Adapter Intern 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Eminent Wireless 54Mbps PCMCIA Adapter Intern 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Maak verbinding met Uw draadloze netwerk op een zeer hoge snelheid van 54Mbit met deze PCMCIA adapter.

Kenmerken:
- 32 bits Cardbus interface
- Doorvoersnelheid tot 54 Mbps
- Overeenkomstig 802.11g
- Downwards compatible met 802.11b
- Roaming functie
- Ondersteuning voor 64 en 128 bit encryptie
- Groot bereik (tot wel 200 meter in open ruimte)
- Tot 40m binnenshuis
- Wifi compatible
- 2.4Ghz frequentie
- Diagnostische software meegeleverd
Korte samenvatting Eminent Wireless 54Mbps PCMCIA Adapter Intern 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Eminent Wireless 54Mbps PCMCIA Adapter Intern 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Eminent Wireless 54Mbps PCMCIA Adapter, Draadloos, CardBus, 54 Mbit/s, 2,4 GHz, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, Windows 98, ME, 2000 and XP
Lange samenvatting Eminent Wireless 54Mbps PCMCIA Adapter Intern 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Eminent Wireless 54Mbps PCMCIA Adapter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s, Bandbreedte: 2,4 GHz. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, Compatibele besturingssystemen: Windows 98, ME, 2000 and XP, Netwerkfuncties: Wireless LAN

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Eminent Wireless 54Mbps PCMCIA Adapter Intern 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
CardBus
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Bandbreedte
2,4 GHz
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Yes
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98, ME, 2000 and XP
Netwerkfuncties
Wireless LAN
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
200 m
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
40