Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Eminent 2-ports PCI Card Serial ATA 150 SATA interfacekaart/-adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Eminent
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2-ports PCI Card Serial ATA 150
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7611
Categorie
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Eminent: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8594
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 03:41:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Eminent 2-ports PCI Card Serial ATA 150 SATA interfacekaart/-adapter :
De korte redactionele beschrijving van Eminent 2-ports PCI Card Serial ATA 150 SATA interfacekaart/-adapter

2-ports PCI Card Serial ATA 150
Meer>>>

Eminent 2-ports PCI Card Serial ATA 150 SATA interfacekaart/-adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Eminent 2-ports PCI Card Serial ATA 150 SATA interfacekaart/-adapter.
Deze seriлle ATA kaart is de ideale oplossing voor computers nog geen seriлle ATA aansluitingen op het moederbord hebben. Met deze seriлle ATA kaart haalt u zeer hoge snelheden met een betrouwbare kwaliteit.
Korte samenvatting Eminent 2-ports PCI Card Serial ATA 150 SATA interfacekaart/-adapter:
Deze korte samenvatting van de Eminent 2-ports PCI Card Serial ATA 150 SATA interfacekaart/-adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Eminent 2-ports PCI Card Serial ATA 150, PCI, SATA, 0, 1, PC, Bedraad, Plug-in
Lange samenvatting Eminent 2-ports PCI Card Serial ATA 150 SATA interfacekaart/-adapter :

Eminent 2-ports PCI Card Serial ATA 150. Hostinterface: PCI, Output interface: SATA. Soorten RAID: 0, 1. Platform: PC, Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Vormfactor: Plug-in

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Eminent 2-ports PCI Card Serial ATA 150 SATA interfacekaart/-adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Poorten & interfaces
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Output interface *
The socket (port) where the output connectors are connected.
SATA
Prestatie
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 1
Overige specificaties
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Overige specificaties
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Plug-in
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
150 MB/s
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
SATA 1.0, PCI 2.1/2.2
Slot-type
32-bit PCI, 66MHz
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2x