Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Eminent 7480 ADSL bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Eminent
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
7480
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7480
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Eminent: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15309
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 18:42:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Eminent 7480 ADSL bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van Eminent 7480 ADSL bedrade router

ADSL 2+ Modemrouter
Meer>>>

Eminent 7480 ADSL bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Eminent 7480 ADSL bedrade router.
Met deze router deelt u uw ADSL of ADSL2/2+ verbinding met meerdere computers. De router beschikt over een ingebouwde firewall waardoor u beschermd op het internet kunt.

Zeer eenvoudig te installeren dankzij een speciaal ontwikkelde wizard op de meegeleverde installatie CD-ROM. Hiermee wordt automatisch de verbinding met uw provider ingesteld.

Kenmerken:
- Router met NAT firewall.
- Router met ingebouwde ADSL modem.
- Eenvoudige Web user interface.
- Router voor high-speed internet.
- DHCP server voor LAN.
- DHCP client voor ADSL WAN poort.
- Virtual Server voor public LAN server.
- UPnP (Automatische poort mapping).
- DMZ (voor games en public server).
- Geschikt voor analoge telefoonlijn.
- Compatibel met Windows Vista.
Korte samenvatting Eminent 7480 ADSL bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Eminent 7480 ADSL bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Eminent 7480, ADSL, 1 Mbit/s, 24 Mbit/s, G.dmt.bis (ITU G.992.3), G.dmt.bisplus (ITU G.992.5), NAT, CD-ROM
Lange samenvatting Eminent 7480 ADSL bedrade router :

Eminent 7480. type xDSL aansluiting: ADSL, Upstream data snelheid: 1 Mbit/s, Downstream data snelheid: 24 Mbit/s. Firewall: NAT. Minimale systeemeisen: CD-ROM. Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: Ethernet: 10/100 Mbps, Beheerplatform: Web-based, Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Eminent 7480 ADSL bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Ethernet LAN-eigenschappen
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
DSL-eigenschappen
type xDSL aansluiting *
ADSL
Upstream data snelheid
1 Mbit/s
Downstream data snelheid
24 Mbit/s
DSL-specificatie
G.dmt.bis (ITU G.992.3), G.dmt.bisplus (ITU G.992.5)
Netwerk
ISDN-aansluiting
No
LAN eigenschappen
DHCP client/server
Beveiliging
Firewall
NAT
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
CD-ROM
Overige specificaties
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
Ethernet: 10/100 Mbps
Beheerplatform
Web-based
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/Me/2000/XP/Vista
Netwerkfuncties
Ethernet, ADSL 2/ADSL 2+
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Technische details
UPnP DMZ