Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Eizo 21.1" Color Graphic LCD monitors + DTP94 21.1" Zwart computer monitor

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
EIZO
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
21.1" Color Graphic LCD monitors + DTP94
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CE210W-BK+DTP94
Categorie
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door EIZO: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11387
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 15:25:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar on-site exchange
Lange productnaam Eizo 21.1" Color Graphic LCD monitors + DTP94 21.1" Zwart computer monitor :
De korte redactionele beschrijving van Eizo 21.1" Color Graphic LCD monitors + DTP94 21.1" Zwart computer monitor

CE210W 21“ Colour Graphic LCD-Monitor / 16:10 / 1680 x 1050 / 1000:1 / 450 cd/m2 / DTP94 / Zwart
Meer>>>

Eizo 21.1" Color Graphic LCD monitors + DTP94 21.1" Zwart computer monitor:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Eizo 21.1" Color Graphic LCD monitors + DTP94 21.1" Zwart computer monitor.
Kleur trefzeker op het scherm zetten. Daarvoor is de CE210W ideaal. Hij bezit een hardwarekalibratie voor witpunt, helderheid en gammacurve. Ook uitstekend geschikt voor kleurweergave bij een kleurrijke beeldbewerking. Deze 21 inch monitor imponeert met 1680 x 1050 beeldpunten, 16:10 formaat en grote kijkhoeken. Het grote beeldoppervlak biedt een effectieve werkplek. Snelle videobeelden en animaties worden door de ovderdrivefunktie mogelijk gemaakt. Snelle beeldwisseling zijn sowieso geen probleem. Vanwege het direct backlight systeem heeft de CE210W een gelijkmatig hoog contrast van kleuren en grijswaarden, tot in de hoeken van het beeld.
- Hardwarekalibratie van witpunt,helderheid en gammacurve
- Inklusief ColorNavigator CE software
- 10-Bit-Look-Up-Table en 14-Bit rekennauwkeurigheid
- Direct Backlight systeem
- Contrast 1000:1, helderheid 450 cd/m²
- Dynamic Motion Picture Overdrive

Met de CE210W en CE240W modellen heeft EIZO de serie Color Graphic LCD-monitoren uitgebreid met twee heel bijzondere beeldschermen. CE betekent Creator Edition. En CE betekent ook: ideaal voor exacte kleuren bij bewegende beelden. De redenen: een grote kijkhoek en de hoogste kleuren- en beeldkwaliteit zonder afbreuk te doen aan de ongekend snelle beeldopbouw. Dit spreekt met name de gebruiker aan die professioneel werkt met video- of TV-fragmenten, graphics en animaties. Dit alles geldt natuurlijk ook voor stilstaande beelden en layoutwerk.

De door EIZO geïntroduceerde hardwarekalibratie en de Overdrive-functie zijn de cruciale punten die elke Creator Edition tot specialist voor perfecte kleurenweergave van bewegende beelden maken. Beeldpunten worden vooraf berekend en door gedoseerde overmodulatie doelgericht versneld. Daardoor wordt niet alleen elke duidelijke kleurtoonverandering, maar ook elke wijziging in kleurnuances zeer snel uitgevoerd. Beeldwisselingen in snelle videosequenties worden nu supersnel weergegeven, zonder storende haperingen - en met een briljante beeldkwaliteit.

De Creator Edition monitoren zijn ontworpen door de Japanse top-designer Kazuo Kawasaki, maar springen door veel meer aspecten in het oog dan alleen het design. Met een beeld van 16:10 op een ruim bemeten beelddiagonaal van resp. 24 en 21 inch kan de gebruiker effectief aan de slag met meerdere toepassingsvensters tegelijkertijd. Deze monitoren combineren een superkorte reactietijd aan de VA-technologie en de voor het eerst toegepaste directe achtergrond-verlichting. Deze combinatie zorgt voor een uitmuntende beeld-kwaliteit en een helderheid tot 450 cd/m². Zo blijft zelfs in een sterk verlichte ruimte een beeld met een rijk contrast en verzadigde kleuren gewaarborgd.
Korte samenvatting Eizo 21.1" Color Graphic LCD monitors + DTP94 21.1" Zwart computer monitor:
Deze korte samenvatting van de Eizo 21.1" Color Graphic LCD monitors + DTP94 21.1" Zwart computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Eizo 21.1" Color Graphic LCD monitors + DTP94, 53,6 cm (21.1"), 1680 x 1050 Pixels, 8 ms, 450 cd/m², Zwart
Lange samenvatting Eizo 21.1" Color Graphic LCD monitors + DTP94 21.1" Zwart computer monitor :

Eizo 21.1" Color Graphic LCD monitors + DTP94. Beeldschermdiagonaal: 53,6 cm (21.1"), Resolutie: 1680 x 1050 Pixels, Responstijd: 8 ms, Helderheid: 450 cd/m², Kijkhoek, horizontaal: 178°, Kijkhoek, verticaal: 178°. Versie USB-hub: USB 2.0. Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Eizo 21.1" Color Graphic LCD monitors + DTP94 21.1" Zwart computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
53,6 cm (21.1")
Helderheid *
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
450 cd/m²
Resolutie *
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1680 x 1050 Pixels
Responstijd *
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
8 ms
Typische contrastverhouding *
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
1000:1
Kijkhoek, horizontaal *
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
178°
Kijkhoek, verticaal *
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
178°
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,27 x 0,27 mm
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
49 - 86 Hz
Grootte beeld (diagonaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
53,4 cm
Digitale horizontale frequentie
31 - 65 kHz
Digitale verticale frequentie
59 - 61 Hz
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Poorten & interfaces
Versie USB-hub
USB 2.0
Aantal USB Type-A downstream-poorten
3
Poorten & interfaces
DVI-I poorten
This is the amount of DVI-I interfaces. Digital Visual Interface (DVI) is a video display interface developed by the Digital Display Working Group (DDWG). The digital interface is used to connect a video source to a display device, such as a computer monitor. DVI-I is DVI integrated, which means it can support digital and analog.
2
Ergonomie
Horizontaal draaibaar
172
In hoogte verstelbaar
11,8 cm
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Energie
Stroomverbruik (in standby) *
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
2 W
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
80 W
Energiebeheer
VESA DPMS, DVI-DMPM
Certificaten
Certificering
CE, TÜV GS, ISO 13406-2
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
501 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
85 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
355 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,8 kg
Gewicht met voet
8,2 kg
Overige specificaties
Effectieve beelddiameter
454 x 284 mm
Gebundelde hardware
DTP94
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
EIZO CG242W 24.1" Zwart computer monitor EIZO CG242W 24.1" Zwart computer monitor
(show image)
CG242W-BK CG242W  — 
EIZO CG232W 22.5" Zwart computer monitor EIZO CG232W 22.5" Zwart computer monitor
(show image)
CG232W-BK CG232W  — 
EIZO FlexScan S2242W 22" Zwart computer monitor EIZO FlexScan S2242W 22" Zwart computer monitor
(show image)
S2242WH-BK FlexScan S2242W  — 
EIZO CG301W 29.8" Zwart computer monitor EIZO CG301W 29.8" Zwart computer monitor
(show image)
CG301WBK CG301W  — 
EIZO FlexScan S2242W 22" Grijs computer monitor EIZO FlexScan S2242W 22" Grijs computer monitor
(show image)
S2242WH-GY FlexScan S2242W  — 
EIZO ColorEdge CG301W 29.8" Zwart computer monitor EIZO ColorEdge CG301W 29.8" Zwart computer monitor
(show image)
CG301W ColorEdge CG301W  — 
X