Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Eaton Ampmeter PDU. 12 V energiedistributie

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Eaton
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ampmeter PDU. 12 V
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
68141
Categorie
A power distribution unit (PDU) is a device with multiple outputs designed to distribute electric power, especially to racks of computers and networking equipment located within a data center.
energiedistributie-eenheden (PDU's)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Eaton: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18764
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:31:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Eaton Ampmeter PDU. 12 V energiedistributie :
De korte redactionele beschrijving van Eaton Ampmeter PDU. 12 V energiedistributie

Power distributie unit, 12 x IEC320 C13 aansluitingen en een display voor de ingaande stroom.
Meer>>>

Eaton Ampmeter PDU. 12 V energiedistributie:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Eaton Ampmeter PDU. 12 V energiedistributie.
Hoge beschikbaarheid

De bewaking van de stroom die de in het rack aangesloten apparatuur voedt vergroot aanzienlijk de beschikbaarheid van het netwerk en de toepassingen. Elke intelligente PDU heeft de beschikking over een digitaal scherm om de stroom die verbruikt wordt door de aangesloten apparatuur in real time af te kunnen lezen. Bij de NM versies (Network Managed, beheer via het netwerk) komt daar nog de bewaking op afstand bij, zowel online als offline.
Door het instellen van de alarmdrempel van de door de PDU verbruikte stroom wordt het risico van uitschakeling van de stroomopwaartse bescherming (groepenkast) sterk verminderd:
◗ Overbelasting: bijvoorbeeld de installatie van nieuwe servers kan al snel de toegestane stroom van de stroomopwaartse bescherming overschrijden.
◗ Stroomstoten bij de aanloop: bij de Switched PDU’s is een opeenvolgende herstart mogelijk om dit probleem te voorkomen.

Controle en onderhoud op afstand

70% van de serverfouten kunnen worden opgelost door een herstart. De Switched PDU’s kunnen deze taak op afstand uitvoeren, waardoor een besparing van geld en tijd wordt gerealiseerd. Met dit oogpunt heeft MGE UPS SYSTEMS ook de Ampmeter PDU 1 2NM 2U ontworpen voor servers met dubbele stroomvoorziening zoals "blade servers". De NM modellen beschikken over twee aansluitpoorten voor temperatuursensors en vochtigheidssensors die aan de bovenkant en aan de onderkant van het rack geplaatst kunnen worden. Alle parameters van de NM modellen kunnen op afstand worden bewaakt vanaf een webbrowser. Deze producten zijn ook compatibel met ons Enterprise Power Manager platform of alle gangbare NMS via een SNMP-protocol.

Veiligheid en bedrijfszekerheid

De veiligheid van de bediening op afstand van de PDU’s wordt gegarandeerd door:
◗ Encryptie en authenticatie (SSL/SSH).
◗ Verschillende beheersniveaus waardoor strategische stekers kunnen worden afgesloten.
◗ "Out-of-band" toegang (via modem) om op afstand de stekers te beheren zelfs in geval van een netwerkstoring.
◗ Trekontlasting van de IEC ingangs- en uitgangsstekers.

Eenvoudige installatie
Horizontale montage (1 of 2 HE) of verticaal (V).
Korte samenvatting Eaton Ampmeter PDU. 12 V energiedistributie:
Deze korte samenvatting van de Eaton Ampmeter PDU. 12 V energiedistributie-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Eaton Ampmeter PDU. 12 V, CE, UL, TUV, 32 A, 1 x IEC 309, 12 x IEC 320 C 13, 2 m, 0 - 50 °C
Lange samenvatting Eaton Ampmeter PDU. 12 V energiedistributie :

Eaton Ampmeter PDU. 12 V. Certificering: CE, UL, TUV. Maximale ingang stroom per fase: 32 A. Input-connectietype: 1 x IEC 309, Output-aansluitingen: 12 x IEC 320 C 13. Lengte snoer: 2 m. Afmetingen (BxDxH): 45 x 57 x 794 mm, Gewicht: 5,3 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Eaton Ampmeter PDU. 12 V energiedistributie, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Certificering
CE, UL, TUV
Energie
Nominale input voltage *
230
Maximale ingang stroom per fase
32 A
Poorten & interfaces
Input-connectietype
1 x IEC 309
Poorten & interfaces
Output-aansluitingen
12 x IEC 320 C 13
Ergonomie
Lengte snoer
2 m
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 50 °C
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
45 x 57 x 794 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,3 kg
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Eaton Ampmeter PDU. 12 NM 2U energiedistributie Eaton Ampmeter PDU. 12 NM 2U energiedistributie
(show image)
68152 Ampmeter PDU. 12 NM 2U  — 
Land Distributor
Italia 1 distributor(s)